Let's talk!
Scroll
Slide

WordPress bureau Amsterdam

Creatief digitaal bureau in Amsterdam

background raster

Kies een WordPress bureau in Amsterdam dat het anders doet en begrijpt wat jij bedoelt. Wij nemen je zoveel mogelijk werk uit handen, maar niet voor precies te snappen wat jouw doelstellingen zijn. Dus zoek je een website als online visitekaartje? Is het voor jou een belangrijk online verkoopkanaal of gebruik je het voor de communicatie naar klanten? Wij ontwerpen, bouwen en optimaliseren waar jij naar zoekt.

Ontwerpen, bouwen en optimaliseren

We zijn jouw WordPress bureau in Amsterdam en kunnen je er van A tot Z mee van dienst zijn. Een WordPress-website garandeert je het meestgebruikte CMS ter wereld, dat we bijzonder gebruiksvriendelijk voor je inrichten. Of dat we helemaal voor je beheren en optimaliseren, zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt.

 • Design dat de aandacht trekt 
  We ontwerpen als WordPress bureau een design dat de aandacht trekt én overtuigt. Met onze aanpak val jij op binnen de branche en kan het ontwerp bovendien nog jaren mee.
 • Structuur die soepel werkt
  Onder de motorkap bouwen we een site en structuur die bijzonder soepel werkt. Wij garanderen jouw bezoekers de beste online ervaring op de WordPress-website.
 • Online succesvol zijn 
  Het design en de structuur optimaliseren we waar dat kan. Wij blijven betrokken om bijvoorbeeld de snelheid te verbeteren en effectieve (landings)pagina’s te realiseren.

Van strategie tot structureel onderhoud

Dus zoek je een bureau voor WordPress-websites in Amsterdam? We stippelen samen met jou de online strategie uit. Daarnaast verzorgen we zowel het ontwerp, de bouw als vervolgens het structureel onderhoud dat er nodig is. En zoek je naar een specifieke extra functie of feature? Dankzij ons webdevelopment maken we precies waar jij naar op zoek bent.

WordPress bureau

We zijn jouw WordPress bureau dat precies doet wat jij graag uit handen geeft. Als je er de capaciteit of de tijd niet voor hebt zorgen wij er met onze aanpak voor dat het online toch goed geregeld is:

 1. Kick-off
  Tijdens de kick-off vertel je ons wat er belangrijk is, welke doelstellingen je hebt en waar jouw bedrijf voor staat. Het vormt het uitgangspunt voor alles dat we ontwerpen en ontwikkelen.
 2. Webdesign
  Met het webdesign trek je online de aandacht en overtuig je bezoekers binnen een split-second. Natuurlijk houden we rekening met de huisstijl of zorgen we voor een fris ontwerp.
 3. Ontwikkeling
  We ontwikkelen de technische structuur en bouwen op die manier de WordPress-website voor je op. Het werkt soepel, snel en bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk.
 4. Oplevering
  Met de oplevering ontvang jij een complete website die je zelf zou kunnen beheren. Of dat doen wij voor je natuurlijk, als jij daardoor meer focus hebt op de rest van je bedrijf.
 5. Optimalisatie
  We blijven betrokken, ook na de oplevering van jouw WordPress website. Wij optimaliseren waar dat kan en sturen voor je bij op plekken waar dat nodig blijkt.

Zoek je een WordPress bureau in Amsterdam of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 020 24 45 264, stuur ons een e-mail naar hello@mediabirds.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.