Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

Webshops

E-commerce oplossingen voor optimale conversie

Bij Mediabirds bouwen we op maat gemaakte webshops met WooCommerce, waarbij we innovatie en specifieke wensen samenbrengen voor een optimale ervaring.

Mediabirds Development webshops en websites

In het kort

De ontwikkeling van een webshop

WordPress

Als een van de meest populaire contentmanagementsystemen ter wereld, stelt WordPress ons in staat om webshops op maat te ontwikkelen bijna zonder limiteringen.

WooCommerce

WooCommerce is een verlengstuk van WordPress bij het ontwikkelen van webshops.

Betaalmethoden

De diversiteit aan betaalmethoden is een belangrijk onderdeel om een klantvriendelijke ervaring te bieden.

Conversieoptimalisatie

Conversieoptimalisatie is het proces van het optimaliseren van de website om de kans te vergroten dat bezoekers een gewenste actie uitvoeren, zoals het doen van een aankoop in webshops.

WordPress

Maatwerk webshops

Maatwerk WordPress webshops bieden een unieke combinatie van flexibiliteit, functionaliteit en gebruiksgemak. Hierdoor is dit een uitstekende keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een op maat gemaakte e-commerce oplossing. Als een van de meest populaire contentmanagementsystemen ter wereld, stelt WordPress ons in staat om webshops op maat te ontwikkelen bijna zonder limiteringen. De SEO-vriendelijkheid van WordPress helpt om de online zichtbaarheid te vergroten, terwijl de gebruiksvriendelijke interface het eenvoudig maakt om de content te beheren. Wij kiezen bewust voor maatwerk WordPress webshops vanwege de schaalbaarheid en flexibiliteit.

Packaging Materials Mockup

WooCommerce

WooCommerce webshop

WooCommerce is een verlengstuk van WordPress bij het ontwikkelen van webshops. Als krachtige e-commerce functionaliteit, transformeert WooCommerce een WordPress-website in een volledig functionele webshop. Dit betekent dat je kunt profiteren van de bekendheid en het gemak van WordPress, terwijl alle e-commerce functionaliteiten ingebouwd kunnen worden. Van productbeheer tot orderverwerking en klantbeheer, WooCommerce integreert naadloos in het WordPress-dashboard, waardoor de beheerbaarheid optimaal is. Met WooCommerce kan je (fysieke) producten, content achter een betaalmuur of zelfs abonnementen verkopen.


Met WooCommerce kan je onder andere producten, content achter een betaalmuur en abonnementen verkopen.

Betaalmethoden

Adyen en Mollie

In een WooCommerce webshop is de diversiteit aan betaalmethoden belangrijk om een klantvriendelijke ervaring te bieden. Met opties die variëren van traditionele creditcards tot digitale wallets, verzekert WooCommerce dat elke klant gemakkelijk en veilig kan betalen. Speciale aandacht verdient de integratie met toonaangevende betalingsverwerkers zoals Adyen en Mollie. Van iDEAL tot PayPal, en van creditcards tot SEPA-overschrijvingen, Adyen en Mollie’s breed scala aan ondersteunde betaalmethoden maakt het een ideale keuze voor webshops.

Conversieoptimalisatie (CRO)

Hogere conversie, hogere ROI

Conversieoptimalisatie is het proces van het optimaliseren van de website om de kans te vergroten dat bezoekers een gewenste actie uitvoeren, zoals het doen van een aankoop in webshops. In dit proces analyseren en wijzigen we verschillende elementen van de website, zoals de lay-out, de content en de gebruikerservaring, om de effectiviteit van de site te verbeteren en bezoekers te motiveren tot actie. Dit houdt in dat we A/B-testen, waarbij verschillende versies van een webpagina worden getest om te zien welke het beste presteert, evenals het analyseren van gebruikersgedrag en feedback om inzicht te krijgen in hoe bezoekers met de site omgaan. Conversieoptimalisatie is essentieel omdat het direct bijdraagt aan het verhogen van de ROI (Return on Investment) van de website. Door de conversieratio te verbeteren, halen we meer waarde uit het verkeer en verbeteren, wat leidt tot meer verkopen en uiteindelijk een hogere winstgevendheid.

Webapplicaties Volgende expertise

Webapplicaties