Wat we doen

We werken graag samen aan iets moois. Zo combineren we graag onze creativiteit, expertise en enthousiasme om echt impact te maken op jouw doelgroep. Waar we echt goed in zijn? In het ontwikkelen van een pakkend webdesign en dit vertalen naar een functionele en gebruiksvriendelijke website. Dit doen we door onderstaande vier stappen te doorlopen.

Over ons Contact
What we do intro

Branding

Om tot een uniek en onderscheidende branding te komen beginnen we met een gedegen (markt)onderzoek. Vervolgens brengen we de merkidentiteit van de organisatie in kaart. Als we de merkidentiteit hebben bepaald, gaan we het merk karakteriseren. Tot slot gooien we er een dosis psychologie overheen om bepaalde keuzes te maken op het gebied van kleurgebruik, vormentaal, typografieën, etc.

Lees meer
What we do UI

UX Design

Onze UX-specialisten zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van de gebruikerservaring. Dit doen we door nauw samen te werken in projectteams en te verdiepen in het merk, de klant, het op te lossen probleem en de gebruiker. We zorgen onder andere voor een betere organische vindbaarheid en hogere conversies op jouw website.

Lees meer
What we do UX

UI Design

Nadat we aan de hand van UX een design hebben ontworpen, gaan we aan de slag met het User Interface design (UI). Ook hier staat gebruiksvriendelijkheid centraal, alleen richten we ons op de uitstraling van de website, ook wel de interface. We leggen onder andere de focus op het functioneren van elementen in de website.

Lees meer
What we do development

Development op maat

Hoe implementeren we het unieke webdesign dat aansluit bij jouw organisatie en doelgroep? We beginnen met het ontwerpen van een design aan de hand van UX, wat wordt opgevolgd door een UI-design. We bouwen je website in een CMS, zodat het voor jouw medewerkers eenvoudig te gebruiken is. Dit zorgt voor ongeëvenaarde stabiliteit en beveiliging voor jouw website.

Lees meer
What we do optimization

Optimalisatie

Tijdens het optimaliseren van jouw website maken onze SEO/SEA specialisten gebruik van verschillende methodes. We kijken naar de technische kant van de website en herstellen fouten. Ook hier komt de UX weer terug en gaan we aan de slag met linkbuilding. Aan de hand van verschillende analyses gaan we aan de slag met on-page- en off-page-zoekmachineoptimalisatie. We laten data bepalen wat wel en niet werkt. Meten is weten vinden wij.

Lees meer
What we do UI

Wat we ook doen

Naast dat we deze diensten vaak samen in bovenstaande volgorde aanbieden, helpen we je nog verder. Wil je bijvoorbeeld een webshop laten maken? Of er zeker van zijn dat je website veilig is en wel genoeg bezoekers aankan? Of wil je meer bezoekers genereren door een nieuwe digitale strategie te laten ontwikkelen? We doen het allemaal!

Hosting Webshops Social Media Digitale strategie Conversie optimalisatie
What we do aswell

Wat kunnen we voor je doen?