Let's talk!
Scroll
Slide

Waar we ijzersterk in zijn

Diensten

We werken graag samen aan iets moois. Zo combineren we graag onze creativiteit, expertise en enthousiasme om echt impact te maken op jouw doelgroep. Waar we echt goed in zijn? In het ontwikkelen van een pakkend webdesign en dit vertalen naar een functionele en gebruiksvriendelijke website. Dit doen we door onderstaande vier stappen te doorlopen.

developer aan het werk
background raster
01

Branding & strategie

Om tot een uniek en onderscheidende branding te komen beginnen we met een gedegen (markt)onderzoek. Vervolgens brengen we de merkidentiteit van de organisatie in kaart. Als we de merkidentiteit hebben bepaald, gaan we het merk karakteriseren. Tot slot gooien we er een dosis psychologie overheen om bepaalde keuzes te maken op het gebied van tone-of-voice, vormentaal, typografieën, etc.

Branding
02

Webdesign

Onze UX-specialisten zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van de gebruikerservaring. Dit doen we door nauw samen te werken in projectteams en te verdiepen in het merk, de klant, het op te lossen probleem en de gebruiker. We zorgen onder andere voor een betere organische vindbaarheid en hogere conversies op jouw website.

Webdesign
03

Development

Hoe implementeren we het unieke webdesign dat aansluit bij jouw organisatie en doelgroep? We bouwen alle websites in een CMS, zodat het voor iedereen eenvoudig te gebruiken is. Dit zorgt onder andere voor ongeëvenaarde stabiliteit en beveiliging voor jouw website.

Development
04

Optimalisatie

Tijdens het optimaliseren van jouw website maken onze SEO/SEA specialisten gebruik van verschillende methodes. We kijken naar de technische kant van de website en herstellen fouten. Ook hier komt de UX weer terug en gaan we aan de slag met linkbuilding. Aan de hand van verschillende analyses gaan we aan de slag met on-page- en off-page-zoekmachineoptimalisatie. Hierbij laten we data bepalen wat wel en niet werkt.

Optimalisatie

Voor volledige ontzorging

Wat we ook voor je doen

Mediabirds hosting

Hosting

Met onze hosting in de cloud durven we te zeggen dat we beschikken over de allerbeste hosting ter wereld. Bovendien is onze hosting vanzelfsprekend voorzien van een extra CDN-laag, een SSL-certificaat en wordt er iedere dag minimaal één backup gemaakt. Sneller en veiliger gaat het niet worden!

Hosting
Mediabirds-website onderhouden

Onderhoud & support

We willen je ontzorgen in alle opzichte als het gaat om jouw online uitstraling en prestaties. Om je website of webapplicatie uitstekend te blijven laten functioneren, onderhouden we deze. Zo zorgen onder andere dat we deze up-to-date blijft en voeren we beveiligingsscans uit.

Onderhoud