Over ons

Mediabirds is de creatieve internetpartner die écht impact weet te maken. We ontwerpen, bouwen, hosten, onderhouden en optimaliseren websites en webapplicaties. We combineren graag strategie, design en development om organisaties online zichtbaarder te maken. Wat kunnen we voor jou doen?

Diensten Contact
About us intro

Kom werken bij Mediabirds

Mediabirds werkt met relatief kleine teams, waarbij je de ruimte krijgt om creativiteit in te zetten voor mooie opdrachtgevers. In korte tijd zal je enorm veel leren over je vakgebied en uiteindelijk ook zelfstandig invulling gaan geven aan verschillende projecten. We werken hard, maar houden van gezelligheid! Wanneer je bij Mediabirds aan de slag gaat, dan is alles gewoon goed geregeld.

Vacature UX designer

Ben jij een creatieve denker en wil je in hartje Amsterdam jouw UX designs om laten zetten tot de vetste sites? Solliciteer dan als UX Designer bij Mediabirds!

Bekijk vacature

Vacature WordPress developer

Ben jij een front-end developer en kent WordPress geen geheimen voor jou? Solliciteer dan als WP developer bij Mediabirds!

Bekijk vacature
Webdesign bureau Amsterdam

Vacature Projectmanager

Heb jij leidinggevende skills en gaat je hard sneller kloppen van unieke digitale creaties? Solliciteer dan als projectmanager bij Mediabirds!

Bekijk vacature
sprintbord medewerker

Open sollicitatie

Zit jouw gedroomde vacature er niet tussen? Niet getreurd, bij Mediabirds zijn we altijd op zoek naar professionals. Solliciteer direct!

Bekijk vacature

Meer weten over wat we doen?

Kom langs in Amsterdam, of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Route Vrijblijvende offerte aanvragen

Ben jij een freelancer met talent en zou je samen willen werken met Mediabirds? Geef je hier onder op voor onze talentenlijst!