Let's talk!
Scroll
Slide

Over ons

Wie wij zijn en wat we doen

Als creatief digitaal bureau werken we graag samen aan onderscheidende digitale producten. Van unieke webapplicaties tot aan complexe software en apps. Met ons in-house team van specialisten op het gebied van strategie, design, development en optimalisatie helpen we merken (online) impact maken. Wij zijn er om jouw organisatie te laten groeien. 

Onze werkplekken

Waar onze creativiteit tot leven komt

Mediabirds-Keizersgracht

Keizersgracht, Amsterdam

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Keizersgracht 520 in Amsterdam. Kom je met de auto? Dan kan je parkeren aan de grachtengordel recht voor ons kantoor of bij parkeergarage Q-Park Byzantium. Kom je met het openbaar vervoer? Dan is het vanaf Amsterdam Centraal 8 minuten met de tram naar tramhalte Amsterdam, Keizersgracht.

Bekijk in maps
Mediabirds-Galvanistraat

Bonnetstraat, Ede

Ons tweede kantoor bevindt zich aan de Bonnetstraat in Ede. Vanaf hier zit je binnen 1 minuut op de A12 en A30. Wanneer je met het openbaar vervoer komt, dan ligt station Ede-Wageningen op 30 minuten wandelen.

Bekijk in maps

Onze vakmensen

Creatief, leergierig en enthousiast

Mediabirds is een mix van creativiteit en vakmanschap. Dagelijks werken we met meerdere specialisten op het gebied van digitale strategie, UX, design en development. We creëren websites en webapplicaties die uniek zijn, mensen aanspreken en aanzetten tot actie. Alles met een positieve impact op de ervaring van je doelgroep.

developer aan het werk