Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

Real Estate

Wij veranderen de digitale
wereld van vastgoed

Wij brengen de vastgoedwereld naar een hoger niveau met onze digitale oplossingen. Van interactieve webapps tot digitale campagnes, wij helpen vastgoedontwikkelaars, makelaars en andere organisaties om hun doelgroep effectief te bereiken.

In het kort

Digitaal bouwen aan de toekomst

In de dynamische vastgoedbranche kan Mediabirds als creative digital agency een significante impact maken. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van geavanceerde websites en webapplicaties voor vastgoedorganisaties, gefocust op het uniek presenteren van ontwikkelingen en het bieden van waardevolle inzichten. Onze oplossingen zijn ideaal voor projecten die gericht zijn op verduurzaming, waarbij we gebruikmaken van interactieve features en data-analyse om zowel milieuvriendelijkheid als efficiëntie te bevorderen. Daarnaast zorgen onze marketeers ervoor dat vastgoedprojecten de juiste doelgroep bereiken met gerichte en boeiende content. Of het nu gaat om het presenteren van nieuwe ontwikkelingen op een aantrekkelijke manier, het delen van inzichten over verduurzaming in de vastgoedsector of het efficiënt bereiken van potentiële kopers of investeerders.

Projecten

Gemaakt met passie

Projecten

Onze oplossingen

Webbouwers en marketeers voor vastgoedontwikkelaars, makelaars en organisaties in de verduurzaming van vastgoed

Als creative digital agency richten wij ons onder andere op vastgoedontwikkelaars, makelaars en organisaties in de verduurzaming van vastgoed. Onze expertise ligt in het creëren van op maat gemaakte oplossingen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. We begrijpen de eisen van de vastgoedsector en ontwikkelen oplossingen die de bijzonderheden van elk project weerspiegelen, van interactieve plattegronden tot gedetailleerde projectweergaven. Voor makelaars optimaliseren we de online zichtbaarheid met SEO- en SEM-strategieën, waardoor hun aanbod opvalt in een competitieve markt. Tegelijkertijd ondersteunen we organisaties in de verduurzaming van vastgoed met digitale tools die duurzaamheidsinitiatieven effectief communiceren en promoten. Ons doel is om onze klanten in de vastgoedsector te voorzien van de digitale middelen om hun doelgroep te bereiken, te informeren en te overtuigen.

Feedback

“Mediabirds is een jong en dynamisch bedrijf en een absolute aanwinst tussen alle webbureaus die er al zijn. Ik ben al 35 jaar ondernemer en heb veel websites in mijn leven laten bouwen maar de snelheid, service, het meedenken, goede bereikbaarheid, kennis van techniek (alles wat je wil kan gemaakt worden) en hun knowhow maakt van Mediabirds, maar vooral de mensen erachter, een uitzondering en een absolute aanrader. Bij deze gasten weet je zeker dat je qua kwaliteit/prijs verhouding op het juiste adres bent. Een absolute aanrader dus en dit was mijn eerste opdracht maar zeker niet mijn laatste.”

Edwin Jansen | Ibiza Estates Development & NU Projectontwikkeling

Resultaten

200 %

Meer zichtbaarheid

5 x

Sneller verkopen

20 %

Gemiddelde tijdsbesparing