Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

Recruitment

Recruitment in het
digitale tijdperk

Optimaliseer het recruitmentproces binnen jouw organisatie met slimme oplossingen en automatiseringen.

Headstaffing

Customer Journey & Candidate Journey

Verbind talent met technologie

Als creative digital agency bieden wij geavanceerde oplossingen om de recruitmentbranche te transformeren. Een van onze specialiteiten is het ontwikkelen van WordPress multi-sites, inclusief een werken-bij site, die een duidelijk onderscheid maakt tussen de customer journey en candidate journey. Deze aanpak zorgt ervoor dat de ervaring van potentiële kandidaten volledig is afgestemd op hun behoeften en verwachtingen, terwijl tegelijkertijd de merkidentiteit en commerciële doelstellingen van het bedrijf worden versterkt.

Onze benadering gaat verder dan alleen technische implementatie. We creëren ook boeiende en gebruiksvriendelijke designs en content die afgestemd is op jouw doelgroep.


Met onze digitale oplossingen brengen we jouw recruitmentproces naar een hoger niveau, waardoor jij je kan onderscheiden in een concurrerende markt.

Projecten

Gemaakt met passie

Projecten

Koppelingen met ATS systemen

Slimme koppelingen met ATS systemen

We integreren slimme koppelingen met toonaangevende Applicant Tracking Systems (ATS) zoals Recruitee, Otys of Bullhorn, waardoor het beheer van kandidaten en het recruitmentproces efficiënter en effectiever wordt. Deze integraties bieden functionaliteiten voor zowel de kandidaten als de recruiters, zoals automatische updates, gestroomlijnde communicatie en verbeterde data-analyse mogelijkheden.

Feedback

Wij zijn enorm blij met het werk van Mediabirds. Direct vanaf de start waren ze betrokken, het proces liep mega soepel/snel en we hebben als eindresultaat nog meer dan wat wij gehoopt hadden. Alles wat wij in onze website wilden, wisten zij op een of andere manier in elkaar te flansen. Wij raden iedereen aan om samen te werken met Mediabirds!

Lieke Verheij | Barnes Tech Recruitment
Jim Tim overleg-min

Resultaten

Overtreffende resultaten

Ontdek hoe Mediabirds organisaties in de recruitmentbranche heeft geholpen om te excelleren in de digitale wereld. Onze bewezen resultaten tonen aanzienlijke stijgingen in conversieratio’s, toename van organisch verkeer, kwalitatievere sollicitanten en een efficiënter sollicitatieproces.

100 %

Aantal sollicitanten

40 %

Hogere conversie

200 %

Meer zichtbaarheid

Jouw creative digital agency voor de recruitmentbranche

Als marketingbureau voor de recruitmentbranche, onderscheiden wij ons door diepgaande kennis van en ervaring in de unieke uitdagingen en kansen van deze sector. Wij begrijpen dat effectieve werving niet alleen gaat over het vinden van kandidaten, maar ook over het opbouwen van een sterk werkgeversmerk en het creëren van een optimale candidate journey. Van het ontwikkelen van werken-bij websites tot het implementeren van slimme digitale campagnes die talent aantrekken, wij doen het.