Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

Hosting & SLA

Altijd en overal online

Bij Mediabirds combineren we betrouwbare hosting met een toonaangevende SLA, zodat je altijd kunt rekenen op maximale uptime en ondersteuning wanneer je die nodig hebt.

In het kort

Snel, veilig en toekomstbestendig

Hosting

SLA

Managed WordPress hosting

Hosting

Kwalitatieve hosting die met jou meegroeit

Bij Mediabirds snappen we hoe belangrijk het is dat je website, webapp of webshop altijd bereikbaar is. We werken daarom samen met de beste hostingprovider van Nederland. Je online platform staat veilig op Nederlandse servers, verspreid over meerdere locaties. Maar wij doen meer dan alleen hosten. Wij zijn constant bezig met het beheren, vernieuwen en monitoren van jouw online aanwezigheid. Met onze dagelijkse back-ups hoef jij je geen zorgen te maken. Jouw site is altijd snel, veilig en up-to-date.

Barnes werken bij site

Headstaffing

Service Level Agreement (SLA)

Technologie verandert snel,
wij ook

De digitale wereld staat nooit stil en daarom staan wij altijd klaar om aanpassingen te doen. Met onze ondersteuning via een Service Level Agreement (SLA) zorgen we ervoor dat jouw website of webshop altijd voorbereid is op de toekomst. Wat vandaag nog werkt, kan morgen alweer achterhaald zijn. Daarom houden wij altijd een oogje in het zeil, zowel op technisch als juridisch vlak. Jij kunt je focussen op je bedrijf, wij zorgen voor de rest. En als je vragen hebt of iets nieuws wilt proberen, staan wij altijd voor je klaar.

Managed WordPress hosting

Maximale uptime

Bij Mediabirds bieden we Managed WordPress hosting, ondergebracht in de Google Cloud voor de snelste en meest betrouwbare prestaties. Onze hosting is standaard uitgerust met een CDN-laag, die niet alleen zorgt voor een extra beveiligingsniveau, maar ook de laadsnelheid van jouw website over de hele wereld gelijk houdt. We optimaliseren je website met geavanceerde caching, waardoor bezoekers genieten van ongekende snelheden. Bovendien zorgen dagelijkse automatische back-ups voor een zorgeloze ervaring. De combinatie van cloud hosting en CDN-laag biedt een ongeëvenaarde beveiliging, terwijl de flexibele schaalbaarheid, aangepast aan het aantal bezoekers, zorgt voor een hostingomgeving die altijd aan jouw behoeften voldoet.

Data inzichten Volgende expertise

Data inzichten