E-Commerce

Digitaal succes in e-commerce

Ontdek hoe onze strategieën conversieratio’s en de gemiddelde basket size verhogen.

In het kort

Omzet maximaliseren voor webshops

In de digitale wereld van vandaag is een ijzersterke webshop geen luxe meer, maar een noodzaak. Bij Mediabirds begrijpen we dat jouw webshop meer is dan alleen een online winkel. Het is de digitale etalage van jouw merk en de sleutel tot je zakelijk succes. Met ons gespecialiseerde team bieden wij een volledig spectrum van development- en marketingdiensten aan. Allemaal gericht op het optimaliseren van elk kanaal om het maximale uit jouw webwinkel te halen.


Onze sectorgerichte aanpak heeft geleid tot succesverhalen in verschillende branches, waarbij we organisaties hebben geholpen hun digitale doelen te bereiken.

Projecten

Gemaakt met passie

Projecten

Onze oplossing

Wij zijn hét marketingbureau voor webshops

Wij zijn niet je typische e-commerce marketingbureau. Geen loze beloften of ongegronde voorspellingen – wij geloven in eerlijkheid en transparantie. Onze aanpak is direct en resultaatgericht, waarbij wij met jou samenwerken als echte partners om meetbare resultaten te bereiken.


Klaar om jouw e-commerce naar een hoger niveau te tillen? Mediabirds is jouw partner in online succes. Laten we samen het onmogelijke mogelijk maken.

 

Feedback

“Heel blij met de samenwerking met Mediabirds. In korte tijd een volledig nieuwe website ontworpen en gebouwd voor Contronics. Van begin tot eind snel, prettig contact en professionele projectbegeleiding.

Isabelle | Contronics
Packaging Materials Mockup

Resultaten

Overtreffende resultaten

Ontdek hoe Mediabirds e-commercebedrijven heeft geholpen om te excelleren in de digitale wereld. Onze bewezen resultaten tonen aanzienlijke stijgingen in conversieratio’s, toename van organisch verkeer, grotere basket sizes en een betere mobiele ervaring.

21 %

Meer conversies

215

Plekken gestegen in de zoekmachine

35 %

Hogere bestelwaarde

Samenwerking staat bij ons centraal. Wij geloven in het delen van ideeën en kennis. Onze aanpak is proactief en transparant. Door samen te werken, te delen en te brainstormen, helpen we zowel onze klanten als onszelf om steeds een stap verder te komen.