Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

API koppelingen

Onbegrensde mogelijkheden
met API koppelingen

Transformeer je digitale strategie met slimme automatiseringen die tijd en kosten besparen. Door jouw website, webshop of webapplicatie te koppelen met CRM-, ATS-, ERP- of andere systemen, ontwikkelen wij oplossingen die jouw bedrijfsprocessen stroomlijnen.

Mediabirds-development

Veelvoorkomende koppelingen

Slimme automatiseringen, veelvoorkomende koppelingen

Exact Online

AFAS Software

Hubspot

Salesforce

ActiveCampaign

Mailchimp

Recruitee

Otys

Bullhorn

Pipedrive

Teamleader

Microsoft Dynamics CRM

ERP

Koppeling met een ERP-systeem

API-koppelingen tussen ERP-systemen en websites, webshops of webapplicaties bieden een absolute meerwaarde. Door bijvoorbeeld een webshop te koppelen aan een ERP-systeem, kunnen voorraadgegevens, prijsinformatie en bestelstatussen in real-time worden gesynchroniseerd. Dit zorgt niet alleen voor een gestroomlijnde klantbeleving, maar vermindert ook de kans op fouten.

Bij het ontwikkelen van webapplicaties biedt een API-koppeling met een ERP-systeem bedrijven de mogelijkheid om complexe bedrijfsprocessen te automatiseren en te integreren met hun online diensten. Stel je voor dat een B2B-webapplicatie direct toegang heeft tot de meest recente productinformatie en voorraadniveaus uit het ERP-systeem, waardoor klanten nauwkeurige en actuele informatie krijgen. Dit verhoogt niet alleen de klanttevredenheid, maar bevordert ook interne processen.

mockup-headstaffing

Bluebird Recruitment website laten maken

CRM

Het koppelen met een CRM-systeem

De integratie van CRM-systemen met websites, webshops en webapplicaties via API-koppelingen is een gamechanger in klantrelatiebeheer en marketing. CRM-systemen zoals Salesforce, HubSpot, en Zoho CRM spelen een sleutelrol in het beheren van klantgegevens en salesprocessen. Door deze systemen te koppelen met de website, kunnen bedrijven een 360-graden beeld van de klant krijgen. Bijvoorbeeld, wanneer een klant een aankoop doet op een webshop of interactie heeft op een webapplicatie, worden deze gegevens automatisch geüpdatet in het CRM-systeem. Dit stelt bedrijven in staat om gepersonaliseerde marketingcampagnes te voeren en een betere klantenservice te bieden, omdat ze toegang hebben tot up-to-date data.

ATS

Koppeling met een ATS-systeem

De integratie van Applicant Tracking Systemen (ATS) met websites, webshops en webapplicaties via API-koppelingen optimaliseert het wervingsproces en talentmanagement. ATS-systemen zoals Recruitee, Bullhorn en Otys zijn ontworpen om het wervingsproces te stroomlijnen door het beheer van kandidaatgegevens, vacaturepublicaties en de selectieprocedure te centraliseren. Door deze systemen te koppelen met (werken-bij) websites, kunnen organisaties een optimale flow creëren voor zowel recruiters als sollicitanten. Sollicitaties via een werken-bij website worden automatisch ingevoerd in het ATS, wat zorgt voor tijdsbesparing. Dit zorgt voor een sneller en efficiënter wervingsproces en biedt HR-teams de mogelijkheid om zich te concenteren op waar ze goed in zijn.

Marketing automatisering

Marketingautomatiseringen

De integratie van marketingautomatiseringssystemen met websites, webshops en webapplicaties via API-koppelingen is een voorwaartse stap in de digitalisering. Systemen zoals HubSpot, ActiveCampaign en Mailchimp bieden geavanceerde tools voor e-mailmarketing, leadgeneratie en klantenbinding. Door deze systemen te koppelen met jouw website, kunnen we geautomatiseerde en gepersonaliseerde marketingcampagnes opzetten die direct aansluiten bij het gedrag en de voorkeuren van de websitebezoekers. Dit betekent dat wanneer een bezoeker een actie uitvoert op een website, zoals het downloaden van een whitepaper of het inschrijven voor een nieuwsbrief, deze informatie onmiddellijk wordt gesynchroniseerd met het marketingautomatiseringssysteem. Hierdoor kan het bedrijf gerichte follow-up berichten sturen die de betrokkenheid verhogen en de kans op conversie verbeteren.

Platformen Volgende expertise

Platformen