Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

Project

Een recruitment agency zònder recruiters

Klant

Bluebird Recruitment

Website

In productie

Bluebird Recruitment website laten maken

Een nieuwe aanpak voor SaaS recruitment

Bluebird Recruitment is een toonaangevend recruitment bureau gespecialiseerd in het verbinden van getalenteerde professionals met bloeiende SaaS-bedrijven in Sales, Marketing, Customer Success, IT & Development.

Een recruitment bureau zonder recruiters? Ja! Hun unique selling point is dat iedereen die bij Bluebird werkt zelf bij softwarebedrijven heeft gewerkt. De consultants van Bluebird hebben ervaring uit eerste hand in de functies waarvoor ze werven. Een mooie propositie waarmee zij de lat voor de recruitmentbranche hoger leggen.


De samenwerking 

Bluebird was hard aan het groeien toen zij contact met ons opnamen. Met ruim 30.000 volgers op LinkedIn waren zij hier goed zichtbaar. De website was sterk verouderd en er waren geen slimme automatiseringen ingericht. Daarnaast had de organisatie een grote uitdaging met haar online vindbaarheid in de zoekmachines. Wij gingen de uitdaging aan en begonnen met de rebranding, waarna we dit hebben mogen doorvertalen naar een maatwerk website met slimme koppelingen zoals Recruit CRM (ATS). 

Bluebird Recruitment website laten maken

Start

Na een vliegende start tijdens verschillende fundamentsessies hebben we samen met Bluebird de klantreis in kaart gebracht. Vervolgens zijn we gestart met de rebranding en hebben we op basis van de klantreis een functioneel ontwerp opgesteld. Vanuit hier zijn we begonnen met de flowchart en wireframes.

Rebranding

Een duidelijke propositie met een herkenbare stijl

Bluebird Recruitment heeft een unieke propositie. Zo zijn zij een recruitment bureau zonder recruiters. Dit bracht veel mogelijkheden met de branding. Het was de uitdaging om het herkenbaar en Ă©cht uniek te maken.

Licht

#E6EBEE

Oranje

#FF8300

Blauw

#1483C9

Lichtblauw

#44ABEC

Lichtoranje

#FFA84D

Aa poppins bluebird

Heading

Poppins Bold 

Aa inter bluebird

Body tekst

Inter Regular 

Doorvertaling website

Bluebird Recruitment website laten maken

De website is ontwikkeld op basis van maatwerk WordPress. Deze oplossing zorgt voor optimale snelheid, SEO en stelt ons in staat om de koppeling met Recruit CRM te verzorgen.

Een efficiënter wervingsproces door de koppeling met het ATS van Recruit CRM. Met ruim 1.300 vacatures zorgt dit significant voor tijdbesparing.

We laten de voorkant communiceren met het WordPress CMS, wat zorgt voor schaalbaarheid voor de lange termijn.

Het CMS zorgt ervoor dat alle content in de website beheerbaar is. Alle data op het platform komt vanuit het CMS en het ATAS met een API-koppeling.

Resultaat

We hebben gebouwd aan een onderscheidend merk, klaar om de groeiambities waar te maken. Daarnaast hebben we het werving en selectieproces efficiënter ingericht.

Residence Ibiza Volgende project

Residence Ibiza