Project

De grootste motor community van Nederland

De grootste motor community in Nederland

27 Rides brengt motorrijders op een vernieuwende manier samen, waardoor je altijd een geweldige reden hebt voor een rit met gelijkgestemden. De volledig verzorgde evenementen bieden hun leden de kans om volop te genieten van hun passie en tegelijkertijd hun netwerk uit te breiden.

Als lid profiteer je van talloze voordelen, zoals kortingen bij onze partners en een uitgebreid online profiel waarmee je eenvoudig in contact komt met andere leden van de community.


De opdracht

27 Rides liep met hun vorige site tegen veel problemen aan. Zo was de performance niet optimaal en werden (potentiële) leden niet optimaal begeleidt naar de verschillende conversiepunten. Dit had een negatief effect op het aantal leden. Ook bood de oude omgeving weinig toegevoegde waarde voor de leden. Wij gingen de uitdaging aan om een unieke community te bouwen met optimale gebruikerservaring.

Start

Na een vliegende start tijdens verschillende brainstormsessies hebben we samen met 27 Rides de klantreis in kaart gebracht. Vervolgens hebben we op basis van deze klantreis een functioneel ontwerp opgesteld. Vanuit hier zijn we begonnen met een flowchart en wireframes.

Concepten

Concepten die een idee omzetten tot visuele voorbeelden.

Platform realisatie

Nadat we de wireframes hebben uitgwerkt zijn we begonnen aan het webdesign. Hierbij hebben we toegewerkt naar een prototype, waarna we deze hebben gevalideerd.

We hebben een dashboard ontwikkeld voor leden, waarin zij onder andere hun garage kunnen uploaden. Ook kunnen leden en niet-leden zich inschrijven op evenementen. Bepaalde evenementen zijn enkel toegankelijk voor leden. Na afloop van een evenement kunnen leden foto’s en video’s van zichzelf zien.

Gemiddeld 95+ scores op basis van Google Lighthouse.

De nieuwe webshop van 27 Rides. Gebouwd op basis van WooCommerce voor een stabiele ervaring die met gemak vele bezoekersaantallen aan kan.

WooCommerce stelt ons in staat dat veel e-commercefunctionaliteiten waterdicht zijn.

Resultaat

We bouwden een onderscheidend platform, klaar om door te groeien naar duizenden leden.

Residence Ibiza Volgende project

Residence Ibiza