Cultuur

Wij zijn jouw creative digital
agency voor de toekomst

Vooruitstrevend in de wereld van morgen

Mediabirds is jouw creative digital agency dat écht impact weet te maken. We zijn dol op het ontwikkelen van onderscheidende digitale producten en het uitvoeren van krachtige campagnes. Of het nu gaat om je verkoop een boost te geven of om sneller de juiste mensen voor je team te vinden, wij staan voor je klaar.


We denken out-of-the-box, nemen risico’s en experimenteren. De digitale wereld verandert razendsnel.

Kwaliteit
Efficiëntie
Verantwoordelijkheid
Innovatie

Kwaliteit & efficiëntie

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons centraal. Bij alles wat we doen, van het kleinste onderdeel tot de meest complexe marketingstrategie, streven we naar de hoogste standaarden. Dit betekent dat we nauwgezet te werk gaan, oog hebben voor detail en altijd op zoek zijn naar de beste oplossingen. Voor ons is kwaliteit niet alleen een belofte aan onze klanten, het is de basis in alles wat we doen. We geloven dat echte kwaliteit het verschil maakt en zichtbaar is in elk project dat we leveren.

Efficiëntie

Efficiëntie is, net als kwaliteit, een van onze kernwaarden. We richten ons op het leveren van resultaten op de meest effectieve manier. Dit betekent dat we slimme processen en technologieën gebruiken om tijd te besparen, kosten te verminderen en de productiviteit te verhogen. Ons streven naar efficiëntie gaat hand in hand met de kwaliteit, omdat we geloven dat de beste resultaten voortkomen uit een aanpak waarbij zowel tijd als middelen optimaal worden benut (Lean-methode). Zo garanderen we niet alleen uitstekende resultaten, maar zorgen we ook voor een optimaal proces voor onze klanten.

Innovatie & samenwerking

Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een kernwaarde die diep geworteld is in ons werk. Dit houdt in dat we niet alleen verantwoording nemen voor de kwaliteit en efficiëntie van ons werk, maar ook voor de impact die we hebben op onze klanten. We handelen met integriteit, zijn transparant in onze communicatie en zetten ons volledig in om de ambities van onze klanten waar te maken. Door verantwoordelijkheid te nemen creëren we een sterke basis voor langdurige relaties en mooie resultaten.

Innovatie

Bij Mediabirds omarmen we innovatie in al zijn vormen om echt voorop te lopen in de digitale wereld. Neem als voorbeeld AI. Dit stelt ons niet alleen in staat om grenzen te verleggen, maar voegt ook aanzienlijke waarde toe voor onze klanten. Door continu de nieuwste technologieën en methoden te verkennen, kunnen we de meest effectieve oplossingen ontwikkelen. Hierdoor blijven onze klanten een stap voor in hun branche.

Job DelsmanEsther BonenkampJim VendrigNiels TeunissenJoost van MilligenNiels OrmerodTim Oosterveld

And many more..

Vacatures