Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

Aanpak

Gericht op het boosten van
merken in de online wereld

Dat is wat we doen. Onze aanpak is ontworpen om je optimaal van A tot Z door het proces te begeleiden.

Samenwerken met ons

De digitale wereld verandert elke dag – wat vandaag is, is morgen anders

Als Creative Digital Agency zijn we constant in beweging, inspelend op de dynamische digitale wereld. Onze kernwaarden vormen de basis van onze diensten, waaronder Brand Strategy, Design & Concepting, Digital Development en Marketing & Performance.

Jim Tim overleg-min

01 / Brainstorm

02 / Design & concepting

03 / Prototyping

Mediabirds-development

04 / Development sprints

05 / Marketing & performance

Het proces

Onze aanpak

Samenwerking staat bij ons centraal. Wij geloven in het delen van ideeën en kennis, want door te delen, vermenigvuldigen we succes. Onze aanpak is proactief en transparant. Door samen te werken, te delen en te brainstormen, helpen we zowel onze klanten als onszelf om steeds een stap verder te komen.

Brainstorm sessies

Tijdens deze sessies brengen we onze expertise samen met jouw team om ideeën te genereren, uitdagingen te analyseren en kansen aan het licht te brengen.  Deze sessies stimuleren niet alleen creativiteit, maar zorgen ook voor een optimale samenwerking en begrip tussen alle stakeholders.

Design & concepting

Ons proces van design en concepting gericht op het begrijpen van de unieke behoeften en doelstellingen. Ons team combineert dit inzicht met kennis van designprincipes om gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke oplossingen te ontwikkelen. Uiteraard houden we hierbij rekening met de technische haalbaarheid.

Prototyping

Met prototypes testen we digitale concepten snel en effectief bij de eindgebruikers. Het dient als een effectief communicatiemiddel, waardoor iedereen een duidelijk beeld krijgt van de beoogde functionaliteit en het ontwerp van het product.

Development sprints

Het werken in sprints zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie, waardoor we snel kunnen reageren op veranderingen of nieuwe inzichten. Tijdens elke sprint richten we ons op het leveren van een concreet, werkend onderdeel van het project, waardoor de voortgang tastbaar en meetbaar wordt. Deze methode bevordert niet alleen een snelle ontwikkeling, maar zorgt er ook voor dat we continu waarde toevoegen en onze inspanningen nauw afstemmen op jouw behoeften.

Marketing & performance

Na livegang zijn we jouw betrouwbare marketingpartner. Onze marketeers zijn onder andere gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie (SEO), advertentiecampagnes (SEA), conversieoptimalisatie (CRO), e-mailautomatisering en data insights.

Creative Digital Agency

Wij boosten merken in de online wereld

Onze passie ligt in het ontwikkelen van digitale oplossingen die zich onderscheiden en we houden van de energie die teamwork brengt. Met creativiteit, slimme strategieën en technische vaardigheden stuwen we ambitieuze organisaties vooruit. Ons team is ambitieus, energiek en resultaatgericht en maakt zo elke dag een verschil.

Heb je vragen, behoefte aan advies
of wil je meteen aan de slag?

Ik sta voor je klaar om je verder te helpen.

Kennismaken