Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

Tech & IT

Vooroplopen met creatieve
en innovatieve oplossingen

Digitale oplossingen die we ontwikkelen voor IT- en technologiebedrijven, gericht op het stimuleren van innovatie en groei. Van webontwikkeling tot impactvolle marketingcampagnes, wij helpen IT- en techbedrijven zich te onderscheiden in een snel veranderende digitale wereld.

In het kort

Technologisch vooruitstrevend

Wij spelen in op de dynamische IT- en techbranche door geavanceerde oplossingen te ontwikkelen die passen bij de snelheid en innovatie van de sector. Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke dashboards die complexe data omzetten in heldere, actiegerichte inzichten, essentieel voor technologiebedrijven die afhankelijk zijn van nauwkeurige en real-time informatie. Daarnaast creëren we doeltreffende websites gericht op leadgeneratie, die niet alleen aantrekkelijk en informatief zijn, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines om de online zichtbaarheid te maximaliseren. Onze expertise strekt zich verder uit tot het ontwikkelen van op maat gemaakte tools die bedrijfsprocessen vereenvoudigen en efficiëntie bevorderen. We begrijpen de unieke uitdagingen en kansen in de IT- en techsector en leveren digitale oplossingen die onze klanten helpen te excelleren in hun vakgebied, van startups tot gevestigde tech bedrijven.

Projecten

Gemaakt met passie

Projecten

Onze oplossingen

Wij zijn een creative digital agency voor de IT-wereld

Als een vooraanstaand marketing- en webbureau voor de tech en IT-wereld, begrijpen we de eisen en uitdagingen van deze sector. Onze expertise ligt in het creëren van op maat gemaakte digitale oplossingen die resoneren met de technologisch geavanceerde doelgroepen. Wij ontwikkelen niet alleen aantrekkelijke en functionele websites die gericht zijn op leadgeneratie en gebruikersbetrokkenheid, maar leveren ook marketingstrategieën die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van IT- en techbedrijven. Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) tot doelgerichte ads campagnes, wij zorgen ervoor dat onze klanten opvallen in een verzadigde markt.

Feedback

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Mediabirds. Ze hebben mijn website snel en professioneel gebouwd, met gebruik van nieuwe technieken en out of the box denken. Het zijn ook fijne mensen om mee samen te werken, ze houden zich aan afspraken en planning. Ik raad mediabirds aan iedereen aan die een mooie en functionele website wil.

Michel van de Pol | i4 Managed IT Services

Resultaten

150 %

Meer zichtbaarheid

3 x

Hogere gemiddelde sessieduur

42 %

Hogere conversieratio

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw (tech & it) organisatie?