Overige sectoren

Digitaal succes in
verschillende sectoren

Ontdek hoe onze strategieën conversieratio’s en aan bezoekersaantallen verhogen.

In het kort

Meer kwalitatieve leads en meer zichtbaarheid

In de digitale wereld van vandaag is een ijzersterke website geen luxe meer, maar een noodzaak. Bij Mediabirds begrijpen we dat jouw website meer is dan alleen een online visitekaartje. Het is tegenwoordig de sleutel tot zakelijk succes. Met ons gespecialiseerde team bieden wij een volledig spectrum van development- en marketingdiensten aan. Allemaal gericht op het optimaliseren van elk kanaal om het maximale uit jouw website te halen.


Onze sectorgerichte aanpak heeft geleid tot succesverhalen in verschillende branches, waarbij we organisaties hebben geholpen hun digitale doelen te bereiken.

Projecten

Gemaakt met passie

Projecten

Onze oplossingen

Wij zijn misschien wel hét marketingbureau voor jouw organisatie

Wij zijn niet je typische marketingbureau. Geen loze beloften of ongegronde voorspellingen – wij geloven in eerlijkheid en transparantie. Onze aanpak is direct en resultaatgericht, waarbij wij met jou samenwerken als echte partners om meetbare resultaten te bereiken.

Feedback

“Heel blij met de samenwerking met Mediabirds. In korte tijd een volledig nieuwe website ontworpen en gebouwd voor Contronics. Van begin tot eind snel, prettig contact en professionele projectbegeleiding.

Isabelle Spierings | Contronics
Kantoor Mediabirds

Resultaten

Overtreffende resultaten

Ontdek hoe Mediabirds verschillende bedrijven heeft geholpen om te excelleren in de digitale wereld. Onze resultaten tonen onder andere aanzienlijke stijgingen in conversieratio’s, toename van organisch verkeer en een betere mobiele ervaring.

30 %

Hogere conversieratio

215

Plekken gestegen in de zoekmachine

10

Meer kwalitatieve leads per maand (gemiddeld)

Samenwerking staat bij ons centraal. Wij geloven in het delen van ideeën en kennis. Onze aanpak is proactief en transparant. Door samen te werken, te delen en te brainstormen, helpen we zowel onze klanten als onszelf om steeds een stap verder te komen.