Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

Zorg

De toekomst van de zorg
in het digitale tijdperk

Verbeter de patiëntervaring en stroomlijn zorgprocessen met maatwerk oplossingen, speciaal ontwikkeld voor de zorgsector.

Gelderhost Mockup

In het kort

Innoveren in de zorg

Onze focus ligt op het automatiseren van processen en het integreren van systemen om het personeelstekort aan te pakken en de efficiëntie te verhogen. We implementeren geavanceerde systemen die naadloze koppelingen tussen diverse zorgapplicaties mogelijk maken, wat de administratieve last vermindert en zorgprofessionals meer tijd geeft voor patiëntenzorg. Daarnaast ontwikkelen we intranetten voor zorgpersoneel om de interne communicatie en samenwerking te verbeteren en creëren we inzichtelijke dashboards voor zorginstellingen. Deze dashboards bieden real-time data-analyse, ondersteunen besluitvorming en dragen bij aan een betere organisatie van de zorg.

Projecten

Gemaakt met passie

Projecten

Onze oplossingen

Slimme oplossingen voor betere zorg en efficiëntie

Bij Mediabirds spelen we een cruciale rol in het ondersteunen en verbeteren van de zorgsector door innovatieve digitale oplossingen te bieden. We richten ons op het verminderen van het personeelstekort door processen te automatiseren en efficiënter te maken, waardoor zorgmedewerkers zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: de patiëntenzorg. Door slimme koppelingen tussen systemen te implementeren, zorgen we voor integratie en communicatie binnen verschillende zorgapplicaties. Dit resulteert in tijdsbesparing en vermindering van administratieve lasten.

Daarnaast ontwikkelen we intranetoplossingen voor zorgpersoneel, waardoor medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot belangrijke informatie, samenwerking kunnen bevorderen en zich meer verbonden voelen met hun organisatie. Voor zorginstellingen creëren we geavanceerde dashboards die essentiële data visualiseren, waardoor het management effectieve beslissingen kan nemen gebaseerd op real-time inzichten. Deze tools dragen bij aan een verbeterde organisatie van de zorg, een hogere patiënttevredenheid en een efficiëntere werkomgeving.

Feedback

We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Mediabirds. Het resultaat, een volledige rebranding en twee websites die uitstraalt waar we voor staan.

Ilse Herikhuisen | Het Maanderzand
Mediabirds-Esther-_-Jim

Resultaten

Verbluffende resultaten

Ontdek hoe Mediabirds organisaties in de zorg heeft geholpen om te excelleren in de digitale wereld. Onze bewezen resultaten tonen aanzienlijke stijgingen in conversieratio’s, toename van organisch verkeer, kwalitatievere sollicitanten en een efficiëntere processen.

200 %

Meer zichtbaarheid

52 %

Hogere personeelsbetrokkenheid

20 +

Uren aan tijdsbesparing per maand

Wat zijn de digitale vraagstukken bij jouw (zorg) organisatie?