Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

CRO

Verhoog de conversie
en het aantal verkopen

We analyseren het gedrag van bezoekers, verbeteren usability en lossen hindernissen op om meer uit het bestaande verkeer te halen.

In het kort

Hogere conversie, meer omzet

 

Analyseren

UX research

Usability testing

Aanpassen

Analyseren

Het fundament van conversie optimalisatie

Bij conversie optimalisatie zijn een uitgebreide analyses onmisbaar. Bij Mediabirds ligt de focus op het verzamelen van data over hoe bezoekers met je website of webshop interacteren. We gebruiken geavanceerde tools om het gedrag van bezoekers te begrijpen, te zien waar ze afhaken en welke paden ze volgen. Deze inzichten helpen ons om knelpunten en kansen te identificeren, waarmee we de basis leggen voor verdere optimalisatie.

residence-mockup

mockup-headstaffing

iphone-packaging-materials

UX research

Het begrijpen van de gebruiker

In UX research staan de eindgebruikers centraal, waarbij we ons richten op zowel hun functionele als emotionele behoeften. Dit begrip van gebruikersgedrag is cruciaal voor het optimaliseren van conversie. We observeren en analyseren hoe gebruikers interactie hebben met de interface, corrigeren aannames en identificeren problemen die niet altijd duidelijk worden uitgedrukt. Hierin creëren we gebruikerspersona’s en segmentatie, wat uiteindelijk leidt tot verhoogde gebruikerstevredenheid en betrokkenheid.

Usability testing

Verfijnen van de gebruikerservaring

Met usability testing toetsen we de gebruiksvriendelijkheid van je website. We voeren diverse testen uit, waaronder A/B-testen en gebruikerstests, om te zien hoe echte gebruikers de website ervaren. Hierdoor kunnen we direct feedback verzamelen en gebruiken om de interface en interacties op je website te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat jouw site niet alleen aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gemakkelijk in gebruik.

Aanpassen

Optimaliseren voor conversie

Na het verzamelen van inzichten uit de analyse, UX research en usability testing, komt het moment waarop we de aanpassingen doorvoeren. We implementeren veranderingen die gericht zijn op het verbeteren van de conversieratio. Dit kan variëren van het herontwerpen van webpagina’s en het verbeteren van navigatie tot het verfijnen van content en call-to-actions. Onze aanpak is altijd datagestuurd en gebruikersgericht, waarbij we voortdurend optimaliseren voor de beste prestaties en gebruikerservaring.

Data inzichten Volgende expertise

Data inzichten