Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

SEO

Verover de top van
de zoekresultaten

Verbeter de vindbaarheid van je website of webshop en haal meer er meer uit.

In het kort

Onze verschillende SEO

On-page SEO

Off-page SEO

Technische SEO

Contentstrategie

On-page SEO

Optimalisatie op de website

On-page SEO is een essentieel onderdeel van zoekmachineoptimalisatie bij Mediabirds. Hierbij richten we ons op het optimaliseren van de website om de vindbaarheid en posities in de zoekmachines te verbeteren. We verbeteren van data structureringen tot aan het gebruik van relevante zoekwoorden. We zorgen ook voor een optimale structuur van de website met een duidelijke hiërarchie in de headers. Bovendien zorgt on-page SEO voor het verbeteren van de laadsnelheid van de website, mobielvriendelijkheid en het implementeren van data om zoekmachines te helpen content beter te begrijpen.

Bluebird Recruitment website laten maken

27rides-mockup

residence-ibiza-mockup

barnes-mockups

Off-page SEO

Bouwen aan autoriteit en zichtbaarheid

Met off-page SEO houden we ons bezig met het versterken van de autoriteit en geloofwaardigheid van een website buiten de directe site-inhoud. Hierbij bouwen we aan hoogwaardige backlinks van andere websites, wat aangeeft dat je site een waardevolle bron is. We hanteren geavanceerde linkbuilding strategieën en focussen op het creëren van boeiende, deelbare content die natuurlijk externe links aantrekt. Door deze externe factoren te optimaliseren, verbeteren we niet alleen de positie van je website in zoekmachine-resultaten, maar bouwen we ook aan een sterk, vertrouwd merk in de digitale wereld.

Technische SEO

Optimaliseer de basis voor maximale prestaties

Technische SEO is een fundamentele pijler binenn onze SEO, waarbij we de infrastructuur van website optimaliseren. Deze optimalisatie zorgt ervoor dat zoekmachines de website efficiënt kunnen crawlen en indexeren, wat cruciaal is voor een goede zichtbaarheid in de zoekresultaten. Wij houden ons bezig met aspecten zoals de snelheid van de website, mobielvriendelijkheid en de structuur van de URL’s. Daarnaast zorgen we voor een schone en duidelijke sitemap en het correct gebruik van robots.txt, zodat zoekmachines gemakkelijk kunnen begrijpen welke pagina’s geïndexeerd moeten worden.

Contentstrategie

Bouwen aan betrokkenheid door consistent content te publiceren

Een contentstrategie staat centraal in onze SEO-aanpak, waarbij we waardevolle, relevante en consistente content ontwikkelen. Hierbij richten we ons op de doelgroep, met als uiteindelijk doel het stimuleren van engagement. We beginnen met een diepgaand onderzoek naar de doelgroep om te begrijpen wat hen drijft en interesseert. Op basis hiervan ontwikkelen we een op maat gemaakte contentkalender die interessante onderwerpen voor de doelgroep omvat, terwijl we ook zoekmachineoptimalisatie (SEO) toepassen. Denk hierbij aan blogposts, video’s, infographics, sociale media content, allemaal ontworpen om het merkverhaal te vertellen en engagement te stimuleren.

SEA Volgende expertise

SEA