Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

Project

Jouw tech recruitment partner voor de toekomst

Expertises

Klant

Barnes

Website

barnes.nl

Tech recruiter in Amsterdam

Met hart en ziel zet Barnes zich in om voor Software Developers en Testers de juiste volgende stap aan te bieden. Met veel kennis en kunde in IT-recruitment helpen zij om talentvolle kandidaten te matchen met een passend bedrijf.


De opdracht

Barnes groeit enorm. De website die er stond, paste niet meer bij het bedrijf dat Barnes was geworden. De taak was om een goede basis neer te zetten waarmee Barnes vooruit kon voor de lange termijn. Een basis die in lijn lag met de identiteit van het bedrijf.

Barnes werken bij site

De oplossing

Om het probleem op te lossen, hebben we een grondige herziening van de website uitgevoerd. We begonnen met een fris en eigentijds ontwerp dat naadloos aansloot bij de nieuwe identiteit van Barnes.

Branding

Merkherkenning door kleuren & typografie

Er is gekozen voor een uniek kleurenpalet, dat herkenbaar is en opvalt. Om de sector van Barnes terug te laten komen is er een “tech” web verwerkt door de uitstraling heen. Deze speelse combinatie wordt gecompenseerd met strakke typografie en simpele vormen om op de juiste balans uit te komen.

Groen

HEX: #00D684

RGB: 0, 214, 132

CMYK: 100, 0, 38, 16

Donkerblauw

HEX: #130D4D

RGB: 19, 13, 77

CMYK: 75, 83, 0, 70

Paars verloop

#130D4D | #A378C8

19, 13, 77 | 163, 120, 200

75, 83, 0, 70 | 19, 40, 0, 22

Headings

Neue Haas Bold

Body tekst

Neue Haas Regular

Website implementatie

Een uniek en professioneel ontwerp

In één oogopslag duidelijk wie & wat Barnes is

Speelse en interactieve animaties

Ook Barnes zelf heeft recruitment nodig. Daarom is er gekozen voor een multi site installatie. Zo kan Barnes vanuit één omgeving eenvoudig zowel de hoofd site, als de werken-bij site beheren.

Met een werken-bij site kunnen we de candidate journey zo optimaal mogelijk inrichten

Feedback

Wij zijn enorm blij met het werk van Mediabirds. Direct vanaf de start waren ze betrokken, het proces liep mega soepel/snel en we hebben als eindresultaat nog meer dan wat wij gehoopt hadden. Alles wat wij in onze website wilden, wisten zij op een of andere manier in elkaar te flansen. Wij raden iedereen aan om contact op te nemen met Mediabirds voor een perfecte, nieuwe website!

Lieke Verheij | Managing Consultant

Resultaat

We transformeerden een verouderde merkidentiteit naar een unieke, hedendaagse uitstraling. Het hoogtepunt was het zien van de positieve impact op Barnes, waaronder betere vindbaarheid en een efficiëntere personeelswerving.

Residence Ibiza Volgende project

Residence Ibiza