Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

Intranetten & portals

Een intranet of portaal
laten bouwen

Bij Mediabirds ontwikkelen we intranetten en portals met Next.js en Strapi CMS. Dit doen we gericht op het verbeteren van bedrijfsprocessen en het mogelijk maken van slimme automatiseringen.

Jim Tim overleg-min

In het kort

Het verbeteren van bedrijfsprocessen

Next.js & Strapi CMS

Het stelt ons in staat om content-gedreven applicaties te creƫren met een optimale interface en gebruikerservaring.

Slimme integraties

AI-gestuurde zoekfunctionaliteit en single sign-on.

Documentenbeheer

Door alle documenten te centraliseren in Ć©Ć©n toegankelijke plek, vereenvoudigen we het beheer en de toegang.

Alle apps in een omgeving

Hiermee ontwikkelen we een centrale hub waar gebruikers toegang hebben tot alle benodigde tools en applicaties.

Next.js & Strapi CMS

De combinatie van Next.js en Strapi

De combinatie van Next.js met Strapi CMS biedt een krachtige basis voor het ontwikkelen van geavanceerde webapplicaties. Strapi, als flexibel headless CMS, complementair aan Next.js, stelt ons in staat om content-gedreven applicaties te creƫren met een optimale interface en gebruikerservaring. Deze integratie maakt efficiƫnt contentbeheer en dynamische contentlevering mogelijk, terwijl het ons alle vrijheid geeft om op maat gemaakte front-ends te bouwen.


Het stelt ons in staat om content-gedreven applicaties te creƫren met een optimale interface en gebruikerservaring

Slimme integraties

Slimme integraties zoals single sign-on en AI-powered search

Bij de ontwikkeling van intranetten en portalen hechten we bij Mediabirds groot belang aan slimme integraties, met name de koppelingen met bedrijfstools zoals Microsoft 365 (o.a. Outlook en Teams) en Google Workspace. Deze integraties zorgen voor een efficiĆ«nte werkomgeving. Door Microsoft 365 of Google Workspace te integreren, bieden we gebruikers directe toegang tot een breed scala aan essentiĆ«le interne applicaties. Dit omvat niet alleen e-mail en agenda’s, maar ook cloudopslag, samenwerkingshulpmiddelen en productiviteitsapps. Belangrijk hierbij is de implementatie van functies zoals Single Sign-On. Dit verhoogt niet alleen het gebruiksgemak, maar verbetert ook de beveiliging en het beheer van gebruikerstoegang.

Een andere innovatieve toevoeging in onze intranetten en portalen is de implementatie van AI-gestuurde zoekfunctionaliteit. Met AI-powered site search kunnen gebruikers snel en efficiƫnt de gewenste informatie vinden, ongeacht waar deze zich binnen het platform bevindt. Hiermee worden de productiviteit en gebruikerstevredenheid verhoogd.

Documentenbeheer

Documenten centraliseren in Ć©Ć©n toegankelijke plek

In onze aanpak van documentenbeheer integreren we bij Mediabirds diverse Document Management Systemen zoals SharePoint, OneDrive, Google Drive en Zenya. Deze integratie bouwen we om ervoor te zorgen dat gebruikers, ongeacht hun locatie, gemakkelijk toegang hebben tot alle benodigde documenten en informatie. Door alle documenten te centraliseren in Ć©Ć©n toegankelijke plek, vereenvoudigen we het beheer en de toegang.

Daarnaast leggen we de nadruk op veilige samenwerking, zowel binnen als buiten de organisatie. Ons documentenbeheersysteem stelt teams in staat om documenten veilig te delen met interne en externe partijen en stimuleert real-time samenwerking. Deze functionaliteit verbetert niet alleen teamwork, maar verhoogt ook de productiviteit aanzienlijk. Gebruikers kunnen moeiteloos samenwerken in documenten, wijzigingen in real-time zien en feedback integreren, wat leidt tot een meer gestroomlijnd en effectief werkproces.

Alle apps in een omgeving

Alle interne apps binnen de organisatie in Ć©Ć©n omgeving

Bij de ontwikkeling van intranetten en portalen ligt bij ons een sterke focus om alle essentiĆ«le applicaties binnen Ć©Ć©n geĆÆntegreerde omgeving samen te laten werken. Hiermee ontwikkelen we een centrale hub waar gebruikers toegang hebben tot alle benodigde tools en applicaties. Dit omvat niet alleen standaard kantoorapplicaties zoals e-mail, agenda’s en documentbeheer, maar ook gespecialiseerde bedrijfssoftware en op maat gemaakte toepassingen. Hierdoor zijn gebruikers minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar en het openen van verschillende applicaties.

Hosting & SLA Volgende expertise

Hosting & SLA