Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

Websites

Wij bouwen maatwerk
websites

Bij Mediabirds bouwen we op basis van twee technieken: Next.js en maatwerk WordPress. Dit zijn in onze ogen de twee mooiste oplossingen, waarmee er ongelimiteerde mogelijkheden zijn.

developer-mediabirds

In het kort

Welke techniek sluit aan bij jouw ambities?

Maatwerk WordPress

Ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar een unieke en functionele website.

Werken-bij sites

Een van de grootste voordelen van onze websites is dat we ze optimaal in kunnen richten voor de Candidate Journey.

WordPress multi-site

WordPress multi-site maakt het mogelijk om meerdere websites vanuit één WordPress-installatie te beheren.

Next.js

Next.js is een populair JavaScript-framework dat gebouwd is op React en speciaal ontworpen is voor server-side rendering.

Maatwerk WordPress

WordPress

Maatwerk WordPress is een krachtige en flexibele aanpak voor webontwikkeling. Ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar echt een onderscheidende website die je niet beperkt in de toekomst. In tegenstelling tot standaardthema’s, biedt maatwerk WordPress weinig limiteringen. Dit betekent dat elke functionaliteit, van de gebruikersinterface tot specifieke interactieve elementen, volledig op maat gebouwd kunnen worden.

Als creative digital agency begrijpen we het belang van een ijzersterke website en maatwerk WordPress speelt hier een cruciale rol in. Deze techniek stelt ons in staat om hoogwaardige oplossingen te ontwikkelen om de doelstellingen van onze klanten te realiseren. Door te kiezen voor maatwerk WordPress, investeer je in een schaalbare, veilige en op maat gemaakte oplossing die meegroeit met je organisatie.

Bluebird Recruitment website laten maken

Packaging Materials Mockup

residence-mockup

Werken-bij sites

Cruciaal in moderne personeelswerving

Werken-bij websites zijn een essentieel onderdeel van moderne personeelswerving, omdat ze potentiële werknemers een uitgebreid beeld geven van de organisatie en de bedrijfscultuur. Een van de grootste voordelen van deze websites is dat ze optimaal ingericht kunnen worden op de kandidatenreis. Ze laten niet alleen de zakelijke kant van een bedrijf zien, maar geven ook inzicht in de werksfeer, de mensen achter het bedrijf en de waarden die het bedrijf belangrijk vindt (employer branding). Dit zorgt ervoor dat potentiële kandidaten begrijpen wat het betekent om deel uit te maken van het team.

Daarnaast kunnen werken-bij websites zodanig worden ingericht dat het sollicitatieproces efficiënter wordt. Dit betekent dat de sollicitatieprocedure vereenvoudigd en gestroomlijnd kan worden, waardoor kandidaten gemakkelijk hun gegevens kunnen invoeren en hun sollicitaties kunnen indienen. Geavanceerde functies zoals automatische ontvangstbevestigingen, de mogelijkheid om direct vragen te stellen via chatbots of contactformulieren en integraties met Applicant Tracking Systems (ATS) zorgen voor een naadloze ervaring voor zowel de sollicitant als de recruiter. Door het proces te stroomlijnen, verminderen bedrijven de drempel voor sollicitanten om te reageren, wat kan leiden tot een grotere pool van gekwalificeerde kandidaten. Bovendien helpt een soepel en transparant sollicitatieproces om een positief beeld van het bedrijf te vormen in de ogen van potentiële werknemers. Dit draag bij aan een sterker werkgeversmerk en een hogere algehele tevredenheid bij kandidaten.

WordPress multi-site

Meerdere websites beheren vanuit één backend

WordPress multi-site is een krachtige functie die het mogelijk maakt om meerdere websites vanuit één WordPress-installatie te beheren. Dit is bijzonder interessant voor organisaties die meerdere merken, campagnes of regionale websites onder hun beheer hebben. Met een multi-site kunnen bedrijven al hun sites efficiënt beheren, wat tijd en middelen bespaart. Een van de belangrijkste voordelen is de centrale beheermogelijkheid: updates, thema’s, en plugins kunnen in één keer voor alle sites worden geïnstalleerd en bijgewerkt. Dit zorgt voor consistentie over alle websites. Bovendien kunnen gebruikersrollen en toegangsrechten centraal worden beheerd, wat de veiligheid en het beheer van de websites verbetert.

Voor bedrijven die zich richten op verschillende markten of doelgroepen, biedt WordPress multi-site de flexibiliteit om elke site aan te passen aan specifieke behoeften, terwijl de kernfunctionaliteiten en -instellingen behouden blijven. Dit maakt het eenvoudig om geografisch of demografisch gerichte content te creëren, wat de relevantie en betrokkenheid van de gebruiker verhoogt. Daarnaast biedt multi-site kostenvoordelen, omdat het minder complex en tijdrovend is dan het beheren van meerdere afzonderlijke WordPress-installaties. Het is veelvoorkomend dat een werken-bij website onderdeel is van een multi-site.

Next.js

Next.js in combinatie met Strapi CMS

Next.js is een populair JavaScript-framework dat gebouwd is op React en speciaal ontworpen is voor server-side rendering. Het biedt tal van voordelen, waaronder optimale prestaties, een snellere laadtijd van de pagina en optimale SEO. Deze voordelen zijn te danken aan de mogelijkheid van Next.js om de webinhoud vooraf te renderen aan de serverzijde, wat resulteert in snellere laadtijden en een betere gebruikerservaring. Daarnaast biedt Next.js een flexibele en efficiënte ontwikkelomgeving. Dit maakt Next.js bijzonder geschikt voor het ontwikkelen van complexe, interactieve webapplicaties die hoge prestaties vereisen.

De combinatie van Next.js met het Strapi CMS is een krachtige match voor moderne webontwikkeling. Strapi is een headless CMS dat ontwikkelaars de vrijheid geeft om de frontend te scheiden van de backend contentbeheer. Deze scheiding maakt het mogelijk om met Next.js een snelle, dynamische frontend te bouwen, terwijl Strapi de content op een efficiënte en flexibele manier beheert. Deze combinatie biedt een hoge mate van personalisatie en schaalbaarheid. Bovendien zorgt het ervoor dat de content over verschillende platforms en apparaten consistent en geoptimaliseerd wordt weergegeven. Door Next.js en Strapi samen te gebruiken, wordt er geprofiteerd van de snelheid en flexibiliteit van Next.js, terwijl de krachtige contentmanagementmogelijkheden van Strapi resulteren in een optimale gebruikerservaring. Platformen zoals Netflix, Spotify en Lamborghini zijn gebouwd in Next.js.

Webshops Volgende expertise

Webshops