Let's talk!
Scroll
Slide

Website laten maken in Utrecht

Full-service webbureau in Utrecht

background raster

Jij wilt een website laten maken in Utrecht: daar zijn we sterk in. Tenminste, dat is wat we horen van onze klanten. We bouwen en ontwikkelen voor ZZP, MKB en grotere bedrijven. Zij vertellen ons zowel tijdens het project als na afloop wat ze daarvan vinden. Het helpt ons om de dienstverlening steeds verder te optimaliseren. En dat geeft vertrouwen, vandaar dat we nu ook zelf durven zeggen dat we er goed in zijn. Je kunt bij ons jouw website laten maken in Utrecht. We ontwerpen en ontwikkelen, uiteraard aan de hand van jouw specifieke wensen. Al zullen we het ook niet laten om onze best practices te delen. Dus zoek je een specialist die je aan de hand neemt en werkt aan een website die werkt? Dat is waar we goed in zijn.

Met aandacht voor detail

We groeien hard en maken op die manier kennis met veel verschillende nieuwe bedrijven. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat onze kracht ligt in de aandacht voor detail.

Binnen onze aanpak beginnen we daarom met een kickoff. We nemen uitgebreid de tijd om jou beter te leren kennen. Dat wil zeggen, jouw product, merk of bedrijf. Pas als we elkaar echt goed begrijpen ligt er wat ons betreft een basis om aan de slag te gaan. Bovendien hechten we veel waarde aan een klik, die we hopelijk allebei ervaren. Als dat het geval is kun je een website laten maken. We hebben dan namelijk aan een half woord genoeg om te begrijpen waar jij naar op zoek bent. 

Snel, goed vindbaar en met focus

Je wilt vervolgens een website laten maken die goed werkt. Dat vraagt wat ons betreft om een paar belangrijke aspecten:

  • Snel
    De website moet snel laden. Dit geldt voor iedere pagina, omdat je elke bezoeker de best mogelijke online ervaring wilt bieden. Het is ‘u vraagt wij draaien’, maar dan in een sneltreinvaart om de aandacht niet te laten verslappen.
  • Vindbaar
    Bovendien maken we de website goed vindbaar. Wij zorgen ervoor dat jouw website op de belangrijke zoektermen naar voren komt, bijvoorbeeld in de zoekmachines van Google en Bing. 
  • Met focus
    Tegelijkertijd hebben we focus. We richten ons op dat wat belangrijk is. Zo realiseren we een website die werkt met misschien iets minder functionaliteiten, in plaats van een totaalplaatje dat eigenlijk nog rammelt en nog niet af is. 

Website laten maken in Utrecht

Wil je een website laten maken in Utrecht en herken jij je in onze aanpak en filosofie? We leren je graag beter kennen, om hopelijk op een leuke manier met elkaar aan de slag te gaan.

Wil je een website laten maken in Utrecht of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 020 24 45 264, stuur ons een e-mail naar hello@mediabirds.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.