Let's talk!
Scroll
Slide

Website laten maken in Ede

Creatief webbureau in Ede

background raster

Ondernemers die hun website laten maken in Ede weten vaak heel goed wat ze willen. Dat wil zeggen, ze kunnen ons goed uitleggen wat ze van een website verwachten. Het is dan aan ons om ze te verrassen met een fris webdesign, een website die feilloos werkt en conversie waarvan ze niet hadden durven dromen. Dus weet jij precies wat de website jou of jouw bedrijf zou moeten brengen? En zoek je een bureau dat daarmee aan de slag wil? Je kunt bij ons jouw website laten maken in Ede. Wij zorgen voor een webdesign dat de aandacht trekt, duidelijke navigatie op de website en natuurlijk slimme optimalisaties die helpen de conversies te verhogen. Dat betekent dat meer mensen contact met je opnemen of een bestelling bij je plaatsen.

Aanpak met aandacht

Voordat je een website kunt laten maken in Ede is het belangrijk dat we beter begrijpen wie je bent en waar je voor staat. Dat wilt zeggen, we zijn vooral benieuwd naar jouw product, merk of bedrijf.

Binnen onze aanpak nemen we uitgebreid de tijd om kennis te maken. Dat doen we tijdens de kickoff, die we ook gebruiken om de uitgangspunten met elkaar te bespreken. Want wil je een website laten maken? Dan komt daar meer bij kijken dan je misschien zou denken. Wil je koppelen met bestaande systemen? Heb je al een idee van de stijl of heb je bepaalde waarden die binnen het bedrijf belangrijk zijn? We gaan aan de hand daarvan aan de slag, maar alleen als we van beide kanten ervaren dat er een klik is.   

Een website die werkt

Het resultaat van die samenwerking is een website die werkt. Dus wil je een website laten maken in Ede? We gaan in ieder geval uit van deze belangrijke speerpunten:

  • Korte laadtijd
    Een belangrijke voorwaarde voor een website die werkt is een korte laadtijd. Niemand wil lang wachten op een pagina met gevraagde informatie. Bezoekers klikken binnen een fractie van een seconde weg, dus het is belangrijk dat de website dan al geladen is.
  • Goede SEO-optimalisatie
    Tegelijkertijd optimaliseren we websites en specifieke pagina’s voor Google. Het resultaat daarvan is een betere vindbaarheid in Google. Dat betekent dat meer bezoekers jouw website zullen weten te vinden. 
  • Focus op conversie
    En zijn ze eenmaal op de website? Dan zetten we onze expertise en ervaring in om ze te converteren tot klanten. Zo betaalt jouw investering in de website zich dubbel en dwars terug.

Website laten maken in Ede

Wil je een website laten maken in Ede, op basis van de bovenstaande uitgangspunten? We gaan graag voor je aan de slag. Vertel ons wat je voor ogen hebt, dan maken we graag kennis.

Wil je een website laten maken in Ede of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 020 244 53 04, stuur ons een e-mail naar hello@mediabirds.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.