Let's talk!
Scroll
Slide

Yoepie

Een Next.js webapplicatie waar vraag en aanbod samenkomt

Hét platform voor kinderfeestjes

Yoepie is een Nederlandse start-up dat een geweldige uitkomst is voor aanbieders van kinderfeestjes. Het platform voegt waarde toe door de online zichtbaarheid van aanbieders te vergroten, efficiënt feedback te verzamelen en tijd te besparen met de marketing.

Gebruikers kunnen zich oriënteren en zoeken naar het perfecte kinderfeestje. Daarbij ligt de focus op het matchen van de juiste activiteiten met de juiste doelgroep. Met meer dan 200 aanbieders en ruim 700 activiteiten is er voor iedereen wat te vinden.

Wat we voor Yoepie hebben ontwikkeld

We hebben een unieke branding ontwikkeld welke aansluit op de identiteit van de organisatie. Een van de onderdelen van de merkstrategie voor dit project was het ontwikkelen van een platform waar vraag en aanbod samenkomt. Zo hebben we een meertalige Next.js webapplicatie ontwikkeld waar bedrijven en gebruikers zich zelfstandig kunnen aanmelden. Dit hebben we gedaan op basis van een sterk UX en UI webdesign. We hebben voor aanbieders een extra verificatie ingebouwd waarbinnen zij een abonnement kunnen afsluiten om te adverteren op het platform.

Branding / strategy / webdesign / concepting / development / API koppelingen / optimalisatie