Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

Websites, webshops en webapplicaties

Van idee naar realiteit

Onze designers en developers zetten jouw idee om in realiteit door geavanceerde technieken te gebruiken. Bij ons gaat het om het creëren van oplossingen die alle verwachtingen overtreffen.

Onze klanten beoordelen ons met een 4,9

45 Reviews

developer-mediabirds

Met maatwerk is werkelijk alles mogelijk

Wij creëren websites en webshops die niet alleen goed presteren, maar ook uniek en op maat gemaakt zijn. We combineren creativiteit, strategie, design en development om optimale functionaliteit te ontwikkelen. Onze focus op maatwerk betekent dat alles mogelijk is, van boekingsmodules tot complexe portals en intranetten. We benutten Next.js en WordPress tot het uiterste en zorgen ervoor dat je website of webshop technisch perfect is en goed scoort in zoekmachines.

Zeplin
Whimsical
Monday logo
Monday
Slack logo
Slack
Zeplin
Next.js
Strapi CMS
Visual SC
Vercel
Github
WooCommerce
Broswerstack
WordPress
Railway
WooCommerce
Postman
Github
WordPress

Onze developers gebruiken geavanceerde tools en technieken die essentieel zijn voor het bouwen van op maat gemaakte digitale producten.

Websites, webshops en webapplicaties

Bij Mediabirds ligt de focus op de ontwikkeling van websites, webshops en webapplicaties, waarbij we ons richten op maatwerk. We specialiseren ons in maatwerk WordPress, waarmee we unieke, gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke websites bouwen. Elke website of webshop die we ontwikkelen is op maat gemaakt aan de specifieke behoeften en wensen van onze klanten.

Naast WordPress maken we gebruik van Next.js, een krachtig framework voor het bouwen van snelle en efficiënte webapplicaties. Deze combinatie van technologieën stelt ons in staat om digitale oplossingen te bieden die er niet alleen mooi uitzien, maar ook technisch optimaal in elkaar zitten.

Heb je vragen, behoefte aan advies
of wil je meteen aan de slag?

Ik sta voor je klaar om je verder te helpen.

Kennismaken

Uitgelichte projecten

Gemaakt met passie

Projecten