Let's talk!
Scroll
Slide

Social media

Een full-service branding en webbureau

background raster

Het aanwezig zijn op social media is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de online groei van je organisatie. Vandaag de dag hebben consumenten een enorm aanbod. Maar hoe onderscheid je je hierin? En hoe zorg je ervoor dat je omzet genereert met je social media? Bij Mediabirds ontwikkelen en implementeren we een unieke social media strategie voor je en helpen je vervolgens met het continueren van je activiteiten op de socials.

Social media strategie ontwikkelen

Bij het ontwikkelen van een social media strategie, nemen we interviews af binnen de organisatie en maken we een zogenaamde digitale transitie. Hierbij vertalen we de organisatie van offline naar online. Vervolgens voeren we zowel een interne als externe analyse uit om de waardepropositie te bepalen. Op basis van de waardepropositie gaan we aan de slag met de vormgeving van de strategie. Hierbij houden we ook rekening met de integratie van de strategie en geven we invulling aan de eerste maand met een contentkalender en dashboard. 

Wat zijn de voordelen van social media uitbesteden?

De wereld van social media is continu aan het veranderen. Door voortdurend in te spelen op de veranderingen en mee te gaan met de online-ontwikkelingen, groeien je resultaten. Onze experts zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen van de verschillende social media platformen. We hebben kennis in huis om de juiste content te bedenken om echt impact te maken. Door je socials uit te besteden weet je zeker dat je consistent communiceert met je volgers en is de content gericht op interactie. Bovendien bespaart het je een hoop tijd. 

Je socials uitbesteden aan Mediabirds

Overtuigd van de voordelen om je social media uit te besteden? We bespreken graag de mogelijkheden met je. We nodigen je altijd graag eerst uit bij ons op kantoor in Amsterdam. Zo kijken we of het klikt, maar brengen we ook in kaart wat je wilt bereiken. Op basis van het eerste gesprek doen we je een voorstel en maken we een plan van aanpak. Zo krijg je overzichtelijk te zien wat we voor je gaan doen en welke resultaten je kan verwachten.