Project

De ideale partner voor cloud-managed netwerk

Klant

Cisco Meraki Professionals

Website

In productie

De ideale partner voor cloud-managed netwerk

De slimme apparatuur van Cisco Meraki gaat pas ècht werken als het slim gebruikt wordt. Het kiezen van de juiste Cisco Meraki Professional is daarbij van groot belang. Cisco Meraki Professionals hebben de ervaring en de expertise om Cisco Meraki apparatuur te installeren en te beheren.


De opdracht

De taak was duidelijk: structureel meer verkopen genereren. De basis moest sterk neergezet gaan worden met een nieuwe webshop voor de lange termijn. Een webshop die ten opzichte van de verouderde webshop haar groei kan continueren.

De oplossing

We begonnen met een fris en eigentijds ontwerp dat aansloot bij de nieuwe visuele identiteit van Cisco Meraki Professionals.

Branding

Een frisse en professionele look

Om de visuele stijl van het project op te bouwen, hebben we het kleurenpalet van het merk teruggebracht tot drie kleuren die aansluiten bij de waardes van het bedrijf en bijdragen aan een herkenbare en professionele uitstraling.

We hebben het Mulish font gecombineerd met het Albert Sans font vanwege de hoge leesbaarheid en professionele uitstraling.

Groen

HEX: #5FAA44

RGB: 95, 170, 68

CMYK: 44, 0, 60, 33

 

Blauw

HEX: #00A3E0

RGB: 0, 163, 224

CMYK: 100, 27, 0, 12

Wit

HEX: #FAFAFA

RGB: 250, 250, 250

CMYK: 0, 0, 0, 2

Headings

Mulish Bold

Body tekst

Albert Sans Regular

Webshop implementatie

Een strak en professioneel ontwerp

Product thema’s met eigen uitstraling

Succesverhalen die vertrouwen geven

Rustige en professionele layout

Met A/B testing hebben we het proces door de webshop heen geoptimaliseerd, vanaf de binnenkomer tot aan de multi-step checkout.

Hiermee kunnen we de juiste keuzes maken om conversie te maximaliseren.

Resultaat

We hebben een nieuwe webshop ontwikkeld. Het hoogtepunt was het zien van de positieve impact, waaronder betere vindbaarheid en verhoogde conversie.

Packaging Materials Volgende project

Packaging Materials