Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

Project

Werken met i4 is een abonnement op innovatie

Klant

i4 Projects

Website

i4.nl

Werken met i4 is een abonnement op innovatie

i4 stelt organisaties in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten door het integreren van toekomstbestendige high-end IT-oplossingen in hun dagelijkse werkzaamheden. Onze specialisten hanteren een ‘cloud-first’-strategie en beschikken over de vereiste expertise om organisaties bij te staan bij het oplossen van complexe IT-vraagstukken.


De opdracht

De taak was om een nieuwe versie van de site te ontwerpen die visueel aantrekkelijker en vriendelijker was, consistent met de nieuwe visuele identiteit die een nieuw moment markeert voor het bedrijf.

De oplossing

Om het probleem op te lossen, hebben we een grondige herziening van de website uitgevoerd. We begonnen met een fris en eigentijds ontwerp dat naadloos aansloot bij de nieuwe visuele identiteit van i4.

Branding

Merkherkenning door kleuren & typografie

Om de visuele stijl van het project op te bouwen, hebben we het kleurenpalet van het merk teruggebracht tot drie kleuren die aansluiten bij de waardes van het bedrijf en bijdragen aan een herkenbare en professionele uitstraling.

We hebben het Gilroy font gekozen vanwege de hoge leesbaarheid en professionele uitstraling.

Donkerblauw

HEX: #09496A

RGB: 9, 74, 106

CMYK: 92, 30, 0, 58

Blauw

HEX: #5CB5FF

RGB: 93, 182, 255

CMYK: 64, 29, 0, 0

Oranje

HEX: #F58C23

RGB: 245, 140, 35

CMYK: 0, 43, 86, 4

Headings

Gilroy Bold

Body tekst

Gilroy Regular

Website implementatie

Een strak en professioneel ontwerp

Display van sterke partner connecties

Interactief mega menu, alles duidelijk in één oogopslag

Rustige en duidelijke layouts

Verbinding van expertises en teamleden voor personalisatie

Feedback

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Mediabirds. Ze hebben de website snel en professioneel gebouwd, met gebruik van nieuwe technieken en out of the box denken. Het zijn fijne mensen om mee samen te werken, ze houden zich aan afspraken en planning. Ik raad Mediabirds aan iedereen aan!

Michel van de Pol | Directeur

Resultaat

We transformeerden een verouderde merkidentiteit naar een eigentijdse, coherente uitstraling. Het hoogtepunt was het zien van de positieve impact op i4, waaronder betere herkenning en klantaantrekking.

Contronics Volgende project

Contronics