Creatief en digitaal bureau Adviesgesprek aanvragen

Project

Join us & One of us

Expertises

Klant

Saentys

Space to stretch. Space to breathe. Beautifully designed and brilliantly connected.

Bloom is ontworpen als een nieuwe natuurlijke habitat voor vooruitstrevende Londense professionals. Modern, verbonden en duurzaam. De campus en de omliggende gebieden zullen gastheer zijn voor een gemeenschap die profiteert van alles wat je nodig hebt en nog veel meer. Werk, welzijn, leren en gezelligheid allemaal op één plek. Een werkplek ontworpen voor mensen.


De opdracht

De campus is compleet gerenoveerd. Naast de renovatie heeft er ook een complete rebranding plaatsgevonden, met als speerpunt de nieuwe website. Het hoofddoel was nieuwe bedrijven aan te sluiten, maar ook huidige huurders te activeren op het campus.

De switch

Het was al snel duidelijk: er moest een duidelijke scheiding komen in de website om de twee hoofddoelen te realiseren. Deze twee doelgroepen zijn ondergebracht als “Join us” en “One of us”. Beide met een eigen uitstraling en eigen content.

Website implementatie

Kleurrijk en levendig, net als de campus

Uitnodigende “call to actions”

Duidelijk kleurenpalet per doelgroep

Speelse layouts en visuals

Visualisatie van de mogelijkheden op de campus

Resultaat

We zetten een website neer die zowel bestaande als potentiële huurders aanspreekt en activeert. Dit heeft geresulteerd in een positieve impact op het aantrekken van huurders, maar ook op de bewustwording van de mogelijkheden op de campus.

Capital 8 Volgende project

Capital 8