Let's talk!
Scroll
Slide

Managed WordPress hosting in de cloud

Hosting

Doordat we alle websites van onze klanten hosten in de Google cloud verzekeren we de snelste en meest betrouwbare hosting ter wereld. Standaard heeft onze hosting een CDN-laag waardoor jouw website nog beter beveiligd is en zijn laadsnelheden overal ter wereld even snel. Wanneer je besluit je website bij ons te hosten integreren en optimaliseren we caching, waardoor je bezoekers ongekende laadsnelheden ervaren.

Mediabirds hosting
Mediabirds-website onderhouden

Onderhoud & support

Voor volledige ontzorging

Wanneer je ervoor kiest om de website te laten onderhouden door ons, dan ben je verzekerd van optimale performance. We rapporteren maandelijks over de prestaties, posities in de zoekmachines en voeren beveiligingsscans uit. Daarnaast voeren we maandelijks updates uit om te zorgen dat jouw website up-to-date blijft.

Onderhoud
Logo 24nannies

Dankzij Mediabirds heeft mijn bedrijf 24NANNIES een website die perfect aangesloten is op onze wens om onze klanten en medewerkers op de best mogelijke manier samen te brengen. Ik ben héél blij met het resultaat en de supersnelle samenwerking. De mensen van Mediabirds hebben maar twee woorden nodig om te begrijpen wat we voor ogen hadden, wat resulteert in een super snelle en effectieve samenwerking. Dankzij de kennis die zij in huis hebben, is onze website nu voorzien van alle gemakken. Onze website bevat nu handige onderdelen waar wij nooit aan hadden gedacht, wat resulteert in supersnelle laadtijden.

Marleen van Doremalen, founder 24NANNIES

Domein checken