Let's talk!
Scroll
Slide

i4 Managed IT Services

Een rebranding en maatwerk website met sales funnel

Nieuwe website i4 Ede
i4-fold-mockup

De samenwerking

We hebben een rebranding doorgevoerd voor i4 Managed IT Services uit Ede. Samen met het team van i4 hebben we gedurende meerdere sessies de merkidentiteit achterhaalt, waarna we deze hebben gekarakteriseerd. Wij geloven er namelijk in dat de medewerkers de organisatie maken. Op basis van de uitkomsten van de brand scan hebben we een merkstrategie ontwikkeld welke goed aansluit bij de doelstellingen van de organisatie. Een groot onderdeel van deze strategie was de nieuwe website, welke moet gaan dienen als lead generator. Aan de hand van slimme functionaliteiten en integraties is de website onderdeel geworden van een groter sales funnel.

Mockup i4 menu

Een maatwerk WordPress website

Als full-service webbureau hebben we samen met i4 duidelijke doelstellingen en KPI’s in kaart gebracht. Aan de hand van deze doelstellingen werd al snel duidelijk dat een maatwerk WordPress site de beste oplossing zou zijn. Hiermee konden we zonder limiteringen de nieuwe branding van de organisatie doorvoeren. Ook heeft dit als grote voordeel dat we het CRM-systeem perfect synchroon konden laten lopen, waarna er geautomatiseerde email-campagnes opgezet konden worden.

Mockup-i4-website-ede

Het resultaat

De samenwerking heeft geresulteerd in een branding die de medewerkers en doelstellingen van de organisatie goed weergeven. Zoals wij voor al onze digitale producten garant staan, scoort de website op alle vier de indicatoren van Google (Performance, Accessibility, Best Practices, SEO) gemiddeld 95+. In de website hebben we verschillende tracking tools geïmplementeerd, welke geïntegreerd zijn met het CRM-systeem. Op basis hiervan brengen we de gebruikerservaring in kaart, waarna we maandelijks doorontwikkelingen uitvoeren om het sales funnel te optimaliseren.