Let's talk!
Scroll
Slide

Beijer Advies

Een frisse nieuwe uitstraling en hoger scoren in de zoekmachines

Beijer advies medewerkers
Mockup beijer case

Een nieuwe online uitstraling

We hebben de online uitstraling van Beijer Advies in een nieuw jasje gestoken en dit doorgevoerd in een pakkende website. De organisatie klopte bij ons aan om hoger in de zoekmachine te ranken met als doel meer aanvragen te genereren. Tijdens een traject waarin we intensief hebben samengewerkt met de organisatie zijn we tot een frisse en moderne uitstraling gekomen die de organisatie perfect visueel vertaald. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van de website die moest gaan scoren in de zoekmachines. We zijn van start gegaan met een zoekwoordenonderzoek, waarna we zijn gaan kijken naar wat de organisatie wil overbrengen op (potentiële) klanten. Nadat de content stond als een huis zijn we begonnen met het ontwikkelen van de sitestructuur en flow door de website.

Mockup beijer advies website

De performance van de website

Nadat we ook de sitestructuur hebben geoptimaliseerd zijn we begonnen met het ontwikkelen van de wireframes en het webdesign. Wederom hebben we dit tot in de puntjes gefinetuned en zijn we begonnen met het ontwikkelen van de website. Doordat we ervoor hebben gekozen om in verschillende sprints te werken konden we eenvoudig en flexibel bijsturen als dat nodig was. Zoals gebruikelijk faciliteerden we ook tijdens dit project een testfase. Op onze acceptatieomgeving kon de organisatie een testgroep samenstellen waarmee zij de website konden testen. Na livegang zijn we verder gaan kijken naar de performance van de website en het optimaliseren hiervan. Allemaal met één doel: hoger scoren in de zoekmachines.

Mockup Beijer laptop
logo-beijer-advies

Met Mediabirds kun je snel en adequaat een nieuwe website laten bouwen. Zij hebben ons op een plezierige manier meegenomen en geholpen aan een nieuwe huisstijl en frisse nieuwe website. Aanpassingen worden snel afgestemd en doorgevoerd. Zij geven goede adviezen en helpen je goed door het gehele proces heen! Bedankt voor de prettige samenwerking tot nu toe!

Stef Wijnen, Algemeen Directeur