Website onderhouden

Je website staat live! Na de livegang bieden we je uiteraard support. Afhankelijk van de gevraagde service krijg je van ons toegang tot de servicedesk. Dat de website live staat betekent niet dat je er niks meer aan hoeft te doen. De samenwerking houdt stand en we gaan kijken naar de optimalisatie van de website.

Optimalisatie Contact
Website onderhouden

Website onderhouden bij Mediabirds

Het doel van jouw website is dat mensen over gaan tot actie. Daarvoor moet je website geoptimaliseerd worden op het gebied van de User Experience. De optimalisatie van je website is een tijdsintensief proces wat continu door blijft gaan. Het optimaliseren van je website is alleen mogelijk als de website goed beveiligd en up-to-date is. Daarom bieden wij onze klanten onderhoudspakketten aan. Je website onderhouden bij Mediabirds zorgt ervoor dat je website altijd online blijft, zijn snelle page-speed behoudt en hackers proof is. 

Lees meer over User Experience Design

developer met zes schermen
webdesigner aan het werk

Waarom moet je WordPress altijd updaten?

Vaak ontstaat er de misvatting dat klanten denken dat het hoofdstuk website is afgesloten na oplevering. Echter vergeten zij vaak dat een Content Management Systeem (CMS) zoals WordPress onderhoud en updates nodig heeft. Regelmatig komen er nieuwe updates die zorgen voor meer mogelijkheden binnen je website. Ook zorgen de updates voor meer veiligheid en lossen ze problemen op die zich eerder voor deden. Kies je ervoor om je website niet te onderhouden en niet te updaten? Dan ben je voor hackers een aantrekkelijk doelwit, zeker als er veel data en verkeer op je website komen. 

Hoger in Google door het updaten van je site

Het updaten van je website zorgt voor meer snelheid en efficiënte in de website. Omdat Google veel waarde hecht aan snelheid en User Experience, zal dit een hogere ranking in de zoekmachine opleveren. Een WordPress website die goed onderhouden en geüpdatet is, presteert beter dan met een oudere versie. 

Meer over webdevelopment 

website tickets communicatie
Medewerkers in overleg

Wat mogen we voor jou doen?

Wil je je website laten onderhouden door een professioneel full-service internetbureau in Amsterdam? Mediabirds kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden. Bekijk eventueel ook wat cases uit ons portfolio. Dan heb je een idee wat we ontwikkelen. 

Bekijk cases

Benieuwd hoe we de website van jouw organisatie kunnen optimaliseren?