Let's talk!
Scroll
Slide

Website onderhouden Ede

Verzekerd van de beste performance en beveiliging

background raster

Website onderhouden in Ede?

Jouw website onderhouden in Ede? Mediabirds zorgt voor een up-to-date website. Hierbij nemen wij de hele zorg van je website over. Alle updates, optimalisatie werkzaamheden en backups voeren wij uit. Veel mensen denken dat het werk klaar is zodra een website is gemaakt en online staat. Niets is echter minder waar. Vooral websites die een CMS gebruiken, moeten op een zorgvuldige manier worden geüpdatet, gemonitord en voorzien worden van back-ups. Zo blijft de website ook in de toekomst goed draaien. Ons webbureau kan jouw website onderhoud in Ede geheel verzorgen. Dit doen wij dagelijks voor diverse klanten. Hierbij werken wij samen met onze specialisten op het gebied van development, design en strategie. Zet ons direct in om jouw website te onderhouden in Ede of lees verder voor meer informatie over onze werkwijze en voordelen. 

Waarom je website laten onderhouden?

Je website onderhouden in Ede is zeker een aanrader. Als je geen updates laat uitvoeren, zal je website verouderen. Je kiest ervoor niet mee te gaan met de actuele ontwikkelingen, terwijl je concurrenten dit wel doen. Het gevolg hiervan is dat je website trager wordt en niet meer optimaal werkt. Dit heeft grote invloed op hoe goed je gevonden wordt in de Google zoekmachine. Google wil namelijk de beste zoekresultaten aan haar gebruikers laten zien. Als een website te traag is of niet werkt, zal Google deze als niet gebruiksvriendelijk bestempelen. Websitebezoekers zullen niet op een trage website willen wachten en sneller overstappen naar de concurrent. Dit merkt Google ook, waardoor de concurrent een hogere plaats dan jij krijgt in de Google zoekmachine. Dat maakt continu je website verbeteren in Ede zo belangrijk. Zo zorg je ervoor dat je bovenaan blijft staan in de zoekmachine en meer potentiële klanten trekt. 

Werkwijze website onderhoud Ede

Zet je ons in om jouw website te onderhouden in Ede, dan zorgen wij ervoor dat jouw website zowel goed geoptimaliseerd als up-to-date is. Je zal maandelijks een uitvoerig rapport over je website van ons ontvangen. Zo kun je meteen inzien hoe jouw website presteert. Bovendien voeren wij regelmatig beveiligingsscans uit. Op die manier zorgen we ervoor dat de optimale beveiliging van jouw website behouden blijft. 

Kosten website onderhoud

Benieuwd wat website onderhoud in Ede precies kost? We maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek, zodat we jouw wensen en doelen kunnen bespreken. Ons uurtarief is altijd marktconform en eerlijk. Op ons voorstel zie je precies wat het onderhouden van je website je gaat kosten en wat de specifieke prijzen per onderdeel zijn. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Daarom Mediabirds inschakelen

Waarom je jouw website onderhoud in Ede het beste kunt uitbesteden aan Mediabirds? Omdat wij je de meeste voordelen te bieden hebben natuurlijk. Zo kun je op het volgende rekenen: 

  • Persoonlijke en transparante werkwijze
  • Wij maken onderscheidende digitale producten
  • Verschillende specialisten op het gebied van design, strategie en development in huis
  • Wij zijn een full service webbureau: je kunt bij ons niet alleen een website laten onderhouden, maar ook terecht voor je webdesign, optimalisatie, development en hosting.
  • Mediabirds zorgt ervoor dat jij groeit!

Jouw website laten onderhouden in Ede? Neem nu contact op.

Direct jouw website laten onderhouden in Ede? Neem dan nu contact op met onze specialisten. Laat jouw website verbeteren in Ede door Mediabirds en zorg voor continue online zichtbaarheid. Jouw website laten onderhouden in Ede door Mediabirds levert je altijd meer op!