Let's talk!
Scroll
Slide

Website onderhouden Amsterdam

Verzekerd van de beste performance en beveliging!

background raster

Website onderhouden in Amsterdam?

Wil je jouw website onderhouden in Amsterdam? Mediabirds is je hierbij graag van dienst. Indien gewenst, kunnen wij je geheel ontzorgen als het gaat om jouw website. Hierbij doen wij alle werkzaamheden omtrent optimalisatie, updates en backups. Misschien denk je dat je na oplevering van een website niet meer hiernaar hoeft om te kijken. Schijn bedriegt, want vanaf het moment dat een website online staat, is deze al aan het verouderen. Websites die van een CMS gebruik maken dienen continu worden voorzien van back ups, gemonitord te worden en te worden voorzien van de nieuwste updates. Dit zorgt ervoor dat jouw website up-to-date blijft. Jouw website verbeteren in Amsterdam doen wij in samenwerking met onze specialisten op het gebied van strategie, design en development. Hierdoor is altijd de juiste kennis voorhanden. Laat meten jouw website onderhouden in Amsterdam of lees verder voor onze manier van werken en voordelen. 

Waarom website onderhoud belangrijk is

Je website onderhouden in Amsterdam is erg belangrijk. Door jouw website van updates te blijven voorzien, blijft deze nieuw en actueel. Doe je dit niet, dan zal je website verouderen en halen je concurrenten je in. Je website wordt trager en functioneert niet goed meer. En dat is niet goed, want dit maakt uit in tot hoeverre jouw website gevonden wordt via Google. Google wil gebruikers de beste zoekresultaten laten zien. Is je website traag of op andere manieren niet gebruiksvriendelijk, dan merkt Google dit op. Hierdoor zal Google je webshop als niet gebruiksvriendelijk aanmerken. Wie jouw website bezoekt, wordt ongeduldig en gaat sneller naar de concurrent. Google reageert hierop door de concurrent een hogere plaats aan te wijzen in de zoekmachine. Daarom is het belangrijk dat je website telkens weer up-to-date is. Alleen zo blijf je bovenaan in de Google zoekmachine, waardoor je van een continue klantenstroom profiteert. 

Zo verbeteren wij jouw website

Laat je jouw website onderhoud in Amsterdam over aan Mediabirds, dan optimaliseren wij jouw website geheel. Zo zorgen wij ervoor dat hij geheel geüpdatet wordt. Maandelijks krijg je van ons een rapport over jouw website toegestuurd. Hierin zie je hoe jouw website presteert. Ook houden wij ons bezig met het uitvoeren van beveiligingsscans op jouw website. Dit doen wij op regelmatige basis, zodat je beveiliging optimaal blijft. Ook een goede websitebeveiliging is namelijk van belang. 

Kosten website verbeteren Amsterdam

Wil je weten wat jouw website onderhouden in Amsterdam kost? Wij zijn graag helder over de prijzen die wij hanteren. We zullen eerst een afspraak met je maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat je wensen zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Vervolgens stellen wij een vrijblijven voorstel op. Je kunt bij ons rekenen op een eerlijk en marktconform tarief. In ons plan van aanpak kun je precies zien wat de kosten per type werkzaamheden zijn. Zo is alles duidelijk voor beide partijen. 

Daarom kies je voor onze specialisten

Laat je jouw website onderhouden in Amsterdam door Mediabirds, dan garanderen we je dat je met onze service verder komt. De volgende voordelen staan je bij ons te wachten: 

  • Persoonlijke en transparante werkwijze;
  • Wij zijn een full service webbureau: je kunt bij ons niet alleen een website laten onderhouden, maar ook terecht voor je webdesign, optimalisatie, development en hosting;
  • Wij maken onderscheidende digitale producten;
  • Verschillende specialisten op het gebied van design, strategie en development in huis

Laat jouw website onderhouden in Amsterdam door Mediabirds

Wil je jouw website onderhoud in Amsterdam uitbesteden aan Mediabirds? Neem dan meteen contact op met onze ervaren professionals. Laat je ons jouw website onderhouden in Amsterdam, dan is jouw website in goede handen.