Let's talk!
Scroll
Slide

Website maken in Amsterdam

Hét webbureau van Nederland

background raster

Ben je op zoek naar een professionele website in Amsterdam? Zoek niet verder, want wij zijn de specialisten in het bouwen van websites. We hebben de technische kennis en ervaring om je website precies volgens je wensen te bouwen. Bovendien zorgen we ook voor het onderhoud van je website. Zo kun je er altijd zeker van zijn dat je website actueel is en bezoekers altijd de laatste informatie over je bedrijf of organisatie kunnen vinden.

Een website maken is niet iets wat je elke dag doet. Daarom is het belangrijk dat je samenwerkt met ervaren vakmensen die precies weten wat ze doen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we een website kunnen bouwen die aan al je wensen en eisen voldoet. Dus als je op zoek bent naar een professionele website in Amsterdam, dan ben je bij Mediabirds aan het juiste adres.

Responsive website

Een responsive website is een website die goed leesbaar is op mobiele toestellen, zoals tablets en smartphones. Dit is erg belangrijk, want steeds meer mensen gebruiken hun mobiele toestellen om websites te bezoeken. Als je website niet responsive is, hebben bezoekers een slechte ervaring en zullen ze je website waarschijnlijk snel verlaten.

De websites die we maken voldoen aan alle eisen om een perfecte weergave op mobiele toestellen zoals tablets en smartphones te garanderen. Dit draagt bij tot de kwaliteit die bezoekers ervaren tijdens hun bezoek aan je website. We helpen je graag verder.

Eenoudig je website beheren

De websites die we maken kunnen gemakkelijk beheerd worden met het WordPress als content management systeem (CMS). WordPress is gemakkelijk te gebruiken en zeer uitgebreid, zodat je het meeste uit je website onderhoud kunt halen!

Natuurlijk wordt er vooraf uitgebreid uitgelegd hoe alles werkt, zodat je zelf aan de slag kunt en er geen omkijken meer naar hebt als de website online is en je hem zelf kunt onderhouden.

Website maken in Amsterdam

Een website maken in Amsterdam is nog nooit zo eenvoudig geweest, dus wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! We helpen je graag verder. Ons team staat altijd klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken per telefoon of e-mail. Wij beantwoorden met plezier al je vragen en adviseren je over de mogelijkheden voor je organisatieof bedrijf.