Let's talk!
Scroll
Slide

Website optimaliseren in Amsterdam

Creatief digitaal bureau in Amsterdam

background raster

Benieuwd naar het beste bewijs dat we jouw website kunnen optimaliseren in Amsterdam? Dat is simpel. Het feit dat je deze pagina nu leest bewijst dat we waarmaken wat we beloven. We hebben deze pagina en de rest van onze website geoptimaliseerd. En neem je straks contact met ons op? Dan hebben we ons doel bereikt, zoals we dat ook voor jou graag voor elkaar krijgen.

Digitaal opgegroeid

We zijn digitaal opgegroeid, dus weten hoe websites werken. En sterker nog, eigenlijk weten we helemaal niet beter. Natuurlijk houden we er in onze aanpak rekening mee dat jij er wellicht wat meer moeite mee hebt. Of dat je gewoon een bureau zoekt dat je kan helpen met de optimalisatie van de website. Ieder z’n vak, en misschien heb je er zelf helemaal geen tijd voor.

Wat jouw reden ook is om contact met ons te zoeken, wij gaan graag aan de slag met de site optimalisatie. Dus zoek je een manier om meer succes te boeken met de website? Merk je dat de vindbaarheid achterblijft? Of lukt het niet om het soepel werkend te krijgen, waardoor bezoekers onnodige hordes moeten nemen? Wat er ook speelt, wij helpen je de website te optimaliseren en zorgen voor een geweldige online ervaring voor jouw doelgroep. 

Technisch, SEO en conversie

Uiteraard kunnen we jouw website optimaliseren in Amsterdam. Sterker nog, dat kunnen we op een aantal verschillende manieren:

  • Technisch
    Is de laadtijd van pagina’s relatief lang? Lijken bepaalde delen van de website (niet) goed te werken of is er iets anders aan de hand? We kijken het na, maken een plan van aanpak en lossen het voor je op.
  • Voor SEO
    Als we een website optimaliseren voor SEO richten we ons op drie pijlers: techniek, online autoriteit en content. We pakken de drie samen aan, voor duurzame resultaten die leiden tot een steeds betere vindbaarheid.
  • Conversie
    Merk je dat veel bezoekers vroegtijdig afhaken? Wij helpen je de conversie op de website te verbeteren. Kleine aanpassingen zorgen voor meer verkopen of contactaanvragen, afhankelijk van waar jij naar op zoek bent.

Website optimaliseren in Amsterdam

Wil je de website optimaliseren in Amsterdam? Wij kijken de website voor je na tijdens een grondige scan. Zo brengen we aan het licht waar het beter kan en welke onderdelen aandacht verdienen. In overleg bepalen we de prioriteiten, zodat we daar stap-voor-stap mee aan de slag kunnen. Het resultaat is een website die steeds beter werkt, waardoor jouw investeringen zich dubbel en dwars terugbetalen. 

Wil je de website optimaliseren in Amsterdam of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 020 24 45 264, stuur ons een e-mail naar hello@mediabirds.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.