Let's talk!
Scroll
Slide

Website laten maken

Wij zijn een full-service webbureau

background raster

Je wilt een website laten maken in Amsterdam en zeker weten dat het goed zit. Waar let je op en wat is er dan allemaal belangrijk? Wij leggen je uit waarom wij de website bouwen waar jij naar op zoek bent. En hoe we dat aanpakken natuurlijk.

Een goede website combineert een design dat de aandacht trekt, een structuur die soepel werkt en de juiste elementen om online succesvol te zijn:

 • Design dat de aandacht trekt 
  Hoe val je op binnen het enorme aanbod websites dat er al beschikbaar is? Wij kennen de trends en weten wat de aandacht trekt. Uiteraard houden we rekening met bijvoorbeeld de bestaande huisstijl of verrassen we je graag met iets totaal anders.
 • Structuur die soepel werkt 
  De structuur van de website bepaalt grotendeels de gebruikerservaring. Kunnen bezoekers makkelijk vinden waar ze naar op zoek zijn? Dat is waar we voor zorgen, om ze online de beste ervaring te bieden.
 • Online succesvol zijn 
  Je kunt een website laten maken die prachtig oogt en soepel werkt, maar het is pas echt de moeite waard als jij daarmee succesvol bent. Wij ontwikkelen én optimaliseren, om samen de doelen te bereiken die jij belangrijk vindt.

Wij bouwen wat jij kunt dromen

Dus wil je een website laten bouwen of ontwikkelen? Dat is waar we sterk in zijn, aan de Keizersgracht in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in webdevelopment, dus kunnen bouwen wat jij kunt dromen.

Heb je bepaalde functies in gedachten? Wil je dat de website minstens zo goed werkt als die van je belangrijkste concurrent? Vertel ons wat je voor ogen hebt, dan gaan wij daarmee aan de slag. Wij begrijpen dat jij een website wilt laten maken die precies doet wat bezoekers van je willen. 

Website met impact: aandacht voor actie

En als jij een website laat maken wil je natuurlijk dat die (inter)actie oplevert. Hoe zorg je ervoor dat bezoekers contact met je opnemen, een aanvraag doen of meteen een bestelling plaatsen? Dat is waar we al vroeg met je over nadenken, net als voor onze andere klanten. Dit maakt het verschil tussen een online visitekaartje en een website die daadwerkelijk waarde toevoegt. 

Professionele website laten maken in Amsterdam

Dus wil jij een professionele website laten maken in Amsterdam? We lichten je graag onze aanpak toe:

 1. Kick-off
  Tijdens de kick-off bespreken we jouw wensen. Die staan centraal, omdat dit het uitgangspunt is op basis waarvan we bouwen en ontwikkelen.
 2. Webdesign
  We schetsen het design en laten je zien hoe het ontwerp wat ons betreft wordt. Pas als jij helemaal tevreden bent gaan we daarmee aan de slag.
 3. Ontwikkeling
  We bouwen en ontwikkelen, zodat het ontwerp tot leven komt en precies werkt zoals de bezoeker dat verwacht.
 4. Oplevering
  Het design en de ontwikkeling leveren we als een werkende website aan je op. Jouw nieuwe online kanaal is af, dus klaar om te lanceren.
 5. Optimalisatie
  Als de eerste bezoekers online hun weg vinden helpen we je de website verder te optimaliseren. Zo zetten we samen de puntjes op de ‘i’.

Wil je een website laten maken in Amsterdam of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 020 244 53 04, stuur ons een e-mail naar hello@mediabirds.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.