Let's talk!
Scroll
Slide

Website laten maken in Amsterdam

Een full-service creatief en digitaal bureau

background raster

Je wilt een website laten maken in Amsterdam: wat komt daarbij kijken? Wij nemen je graag stap-voor-stap mee door ons proces. Te beginnen met een kickoff, om elkaar beter te leren kennen. Dus wil je een website laten maken? Dan zullen we je niet overladen met vragen, met informatie en met termen waar je niet eerder van hoorde. In plaats daarvan houden we het liever simpel, overzichtelijk en toegankelijk voor een zo breed mogelijke doelgroep. Wij begrijpen dat het ons vak is om websites te maken, terwijl jij waarschijnlijk sterk bent in iets heel anders.

Aanpak met aandacht

Die aandacht gebruiken we door heel onze aanpak. Dat begint al tijdens de kickoff, om elkaar beter te leren kennen. We vertellen natuurlijk graag wie wij zijn, wat we doen en welke ervaring we hebben. Daarnaast zijn we benieuwd naar de achtergrond van jouw bedrijf. Wat doe je, hoe pak je dat aan en waarom is dat van toegevoegde waarde?

Je kunt pas een website laten maken als er een klik is. Dat is namelijk de basis om elkaar beter te leren begrijpen. Daarom duiken we diep in het verhaal van jouw bedrijf, zonder dat dit uren hoeft te duren. We blijven met beide benen op de grond, maar weten uit ervaring wel wat er belangrijk is om tot goede resultaten te komen. 

Fris, duidelijk en overtuigend

Dat betekent dat we ons als we een website maken in Amsterdam in ieder geval richten op drie belangrijke pijlers:

  • Fris
    Je wilt een website laten maken in Amsterdam die opvalt, de aandacht trekt en meteen duidelijk maakt waar het om gaat. Daarom zorgen we voor een fris design, dat helemaal past binnen de huidige trends en dat wat we de komende jaren gaan zien. 
  • Duidelijk
    Het is vervolgens heel belangrijk dat precies duidelijk is wat de bezoeker te zien krijgt. We hebben veel aandacht voor het menu en de navigatie, net als voor de juiste opbouw van pagina’s. 
  • Overtuigend
    Ten slotte moet de website die je wilt laten maken in Amsterdam natuurlijk overtuigen. We sturen aan op conversie. Op die manier helpen we je de investeringen die je online doet weer dubbel en dwars terug te verdienen. 

Website laten maken in Amsterdam

Wil jij een website laten maken in Amsterdam en word je enthousiast van de bovenstaande aanpak en filosofie? We gaan graag voor je aan de slag. Daarvoor zijn we natuurlijk benieuwd naar wie jij bent en waar je voor staat. Dan nemen we dat als uitgangspunt voor het webdesign en de ontwikkeling.

Dus wil je website laten maken in Amsterdam of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 020 244 53 04, stuur ons een e-mail naar hello@mediabirds.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.