Let's talk!
Scroll
Slide

Website hosten Amsterdam

'S werelds beste hosting voor WordPress

background raster

Website hosten is nog nooit zo gemakkelijk en betrouwbaar geweest. Of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming bent, onze in wereldwijd verspreide datacenters bieden de snelheid en veiligheid die je nodig hebt om je website online en soepel draaiend te houden. Met ons wereldwijde CDN netwerk laadt je site even snel voor bezoekers overal ter wereld. En omdat we geïntegreerd zijn met Google Cloud, kun je er zeker van zijn dat je site gehost wordt op het veiligste en betrouwbaarste platform dat er is. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze website hosting diensten in Amsterdam.

Managed WordPress hosting

We bieden beheerde WordPress hosting voor wie het gemak wil hebben dat zijn WordPress site door een team van experts wordt gehost en beheerd. Wij zorgen voor alle technische details zodat jij je kunt concentreren op het maken van inhoud en het groeien van je bedrijf. Onze beheerde WordPress hosting plannen beginnen bij slechts €30 per maand. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze managed WordPress hosting diensten in Amsterdam.

Voor wie meer kracht en controle nodig heeft dan gedeelde hosting kan bieden, bieden we VPS hosting plannen. Met VPS hosting krijg je je eigen virtuele server met gegarandeerde bronnen en root toegang zodat je alle software die je nodig hebt kunt installeren.

Beveiliging en snelheid

We weten dat veiligheid en snelheid belangrijk zijn voor onze klanten, dus hebben we ervoor gezorgd dat ze in onze hosting plannen geïntegreerd zijn. We bieden dagelijkse back-ups, scannen en verwijderen van malware, en een Web Application Firewall (WAF) om je site veilig te houden tegen aanvallen. We bieden ook CDN integratie met Cloudflare zodat je site snel laadt voor bezoekers overal ter wereld.

Geïntegreerde website caching

Om de snelheid van je website verder te verbeteren, bieden we geïntegreerde website caching bij onze hosting plannen. Dit betekent dat je site op server niveau in de cache wordt opgeslagen, wat resulteert in snellere laadtijden. Geen plugins meer nodig!

24/7 ondersteuning met website hosten Amsterdam

We weten dat er altijd iets mis kan gaan, dus bieden we 24/7 ondersteuning aan al onze klanten. Ons team is de klok rond beschikbaar om je te helpen met eventuele problemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze website hosting diensten in Amsterdam.

Check je domeinnaam!