Let's talk!
Scroll
Slide

Website bureau Ede

background raster

Een website bureau in Ede gezocht? 

Een website bureau in Ede gezocht? Mediabirds creëert jouw ideale website. Wij zijn een creatief webbureau in Ede en maken dagelijks onderscheidende producten voor onze klanten. Een sterke website bouwen behoort tot onze specialismen, maar dat is niet het enige wat wij voor je kunnen doen. Wij maken ook unieke software, apps en webapplicaties

Mediabirds heeft diverse specialisten op het gebied van strategie, design en development. Samen zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf of organisatie groeit middels een effectieve website. Hierbij worden development, design en strategie met elkaar gecombineerd. 

Diensten webbureau Ede

Ons website bureau in Ede kan alles rondom jouw website voor je regelen. Zo is het niet alleen mogelijk ons als jouw WordPress bureau in Ede in te zetten. Wij kunnen ook je website onderhouden, optimaliseren en de hosting van je website doen. Ook kun je ons inschakelen voor jouw branding en webdevelopment. Doordat wij zo breed inzetbaar zijn, kozen al veel klanten voor onze service. 

Webdesign

Wil je een effectief webdesign? Zonder een goed webdesign zal jouw website ook niet goed bezocht worden. Het eerste wat jouw bezoekers zien als ze jouw website bezoeken, is het webdesign. Ziet dit er niet goed uit of is het design niet gebruiksvriendelijk, dan haken bezoekers af. De eerste indruk is dus zeer belangrijk. Deze indruk bepaalt of bezoekers op jouw site blijven, vaker terugkomen en overgaan tot actie. Door een goed webdesign te laten maken, zal jouw website voor je gaan werken. Ons WordPress bureau in Ede zorgt hiervoor. 

Development

Is je website nog niet naar jouw wensen? Zet ons website bureau in Ede dan in voor jouw webdevelopment. Wij combineren development, design en strategie om zo te zorgen voor een website die zo goed mogelijk functioneert. Wij denken na over jouw ontwerp en gaan voor de beste oplossing. 

Branding

Wil je jouw branding naar the next level tillen? Al voor vele merken hebben wij de branding en vormgeving verzorgd. Zet je ons in voor jouw branding, dan is online groei je gegarandeerd. Wij zorgen ervoor dat je jouw doelgroep beter traceert en ook online meer producten of diensten verkoopt. We bedenken in samenwerking met jou een merkidentiteit die staat als een huis. Hier passen we vervolgens onze digitale strategie geheel op aan. 

Hosting

Wil je zelf niet jouw hosting doen? Besteed deze dan uit aan Mediabirds. Wij beschikken over veel ervaring met de hosting van verschillende soorten websites. Dit kunnen wij in de Google Cloud doe, waardoor je de meest snelle en betrouwbare hosting te wachten staat. Onze hosting heeft een CDN-laag, wat betekent dat onze hosting nog beter beveiligd is. Wij garanderen je de snelste laadsnelheden ter wereld. Op welke plek je je maar bevindt. En door onze geïntegreerde en geoptimaliseerde caching zal je altijd enorm snelle laadsnelheden hebben. 

Optimalisatie

Jouw website laten optimaliseren, zodat je beter vindbaar wordt in Google? Wij hebben uitstekende SEO en SEA specialisten in dienst die gebruik maken van vooruitstrevende methodes en technieken. Zo zorgen wij voor de perfecte optimalisatie van jouw website. Wij maken jouw website up-to-date en zorgen ervoor dat deze aan alle eisen voldoet. Als je jouw SEA en SEO aan ons uitbesteed, zorgen wij ervoor dat jouw website hoger rankt in de Google zoekmachine. Hierdoor wordt je veel beter gevonden door (potentiële) klanten. 

Onderhoud

Heb je een website laten maken en optimaliseren, dan dient deze ook goed onderhouden te worden. Ons website bureau in Ede kan jouw website onderhouden, zodat deze actueel blijft. Hierbij krijg je maandelijks een uitvoerig rapport over de prestaties van jouw website. Daarbij doen wij regelmatig beveiligingsscans, zodat ook jouw beveiliging van hoog niveau blijft. 

Schakel ons website bureau in Ede in

Zet direct ons webbureau in Ede in, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jouw website optimaal presteert op alle gebieden. Wil je meteen een webdesign laten maken, je website laten optimaliseren of heb je hulp nodig bij de hosting, development of het onderhoud van je website? Bel ons dan of stuur een mail. Met ons website bureau in Ede ben je er zeker van dat jouw website in de juist handen is.