Let's talk!
Scroll
Slide

Webdesign inspiratie september 2021

Webdesign inspiratie

background raster

Ben je op zoek naar inspiratie voor je webdesign? Het is natuurlijk gaaf om je eigen website uniek te maken. Maar hoe kom je op deze ideeën? Soms heb je wat hulp nodig om inspiratie te vinden. We hebben 6 gave designs uit september 2021 voor je opgesomd om je een zetje in de juiste richting te geven. 

Eurovision Village 2021

De eerste in zijn soort: het 3D virtuele Eurovisie Songfestival Rotterdam 2021. De gedachte van de organisatie: als de wereld niet naar Rotterdam kan komen, dan komt Rotterdam wel naar de wereld! Deze website geeft een gaaf beeld van wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. Zeker de moeite waard, ook zonder fan te zijn van het songfestival. 

https://www.eurovisionvillage.com/

De officiële website van Martin Garrix

Als artiest heb je tegenwoordig een website nodig. Dit is lekker overzichtelijk voor je aanhang. Zo kan je merchandise verkopen, tickets verkopen en nummers posten en deze vervolgens doorlinken naar de bekende streamingdiensten. Martin Garrix dacht hier anders over en liet wel een hele gave website bouwen. In de website komt zijn herkenbare logo meerdere malen terug in de vorm van rasters en effecten. 

https://martingarrix.com

De game Vroom 

Vroom! is de nieuwste racing game van Obstacle Racing. In de game gaat het erom dat je verschillende paden kan nemen om obstakels te vermijden. Dit hebben ze perfect vertaald naar de website, waarin veel interactie plaatsvindt. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. 

https://www.vroomgame.com

Bot Bottle on the Table

Benieuwd hoe je kan spelen met hover- en overgangseffecten in jouw website? Dan is deze website misschien wel even de moeite waard om te bekijken. Het zal je verbazen hoe je met eigenlijk een vrij eenvoudige site toch echt impact kan maken. Ook dit is echt een site die lang bij je bezoekers blijft hangen.

https://www.bottleonthetable.com/en/

Website van 30UA

Als je nog niet weet hoe jij je komende presentaties moet verzorgen, neem dan eens een kijkje op de website van 30UA. Ze vertellen op een overzichtelijke manier de storyline van de afgelopen 30 jaar in Oekraïne. Bovendien is dit een mooie inspiratiebron van wat er allemaal mogelijk is op onlinegebied. Al valt er over de kleurencombinatie nog te discussiëren. 

https://30ua.info/en

Neontri

Tot slot de website van Neontri. Neontri is een van de leiders van de Fintech-industrie in Polen. Een nieuwe website was een belangrijk onderdeel van het rebrandingproces van de visuele identiteit. Ook deze website is weer een mooie inspiratiebron. Niet per se omdat de site er zo geweldig uit ziet, maar wel om het feit dat ze het logo terug laten komen in de site op een unieke manier. 

Bekijk de website via deze link.

Webdesign laten ontwikkelen

Webdesign laten ontwikkelen? Dat kan! Lees in deze eerdere blog hoe belangrijk een goed webdesign is. Maar daar komt waarschijnlijk meer bij kijken dan je denkt. Wat is je doel met het ontwikkelen van een webdesign? Wil je bijvoorbeeld meer conversie genereren? Afhankelijk wat je wensen zijn kijken we of we een user experience design of user interface design gaan ontwikkelen. Laten we een keer kennismaken!