Let's talk!
Scroll
Slide

Webdesign in Amsterdam

background raster

Een goed webdesign in Amsterdam is niet zomaar een toevalstreffer. Er zit veel denkwerk in een goed ontwerp. Dus wil je vanuit jouw huisstijl een website laten ontwerpen en ontwikkelen? We gaan de uitdaging graag aan. Natuurlijk kunnen we je vertellen over de websites die we maken voor MKB en grotere bedrijven. Tegelijkertijd kunnen we het ons goed voorstellen dat je daar slechts gedeeltelijk in bent geïnteresseerd. Je wilt vooral weten wat we voor jou kunnen betekenen. Jij zoekt een webdesign in Amsterdam, dus hoe gaan we jouw wensen en voorkeuren concretiseren en in de praktijk brengen?

Maar wat wil jij?

Daarom willen we binnen onze aanpak vooral graag weten wie jij bent. We kunnen pas een webdesign maken als we goed begrijpen wie jij bent. Dat wil zeggen, we zijn benieuwd naar jouw product, merk of bedrijf.

Wie is jouw bedrijf, wat wil je daarmee en wat wil je dat klanten daarvan zien, denken en bij voelen? Als we dat goed begrijpen helpt dat ons om het webdesign in Amsterdam daarop af te stemmen. We brengen het juiste gevoel over en zorgen ervoor dat het bijdraagt aan jouw bredere positionering en communicatie of marketing.

Fris webdesign dat logisch werkt

Tegelijkertijd zijn er natuurlijk bepaalde handvatten en richtlijnen waar we rekening mee houden. Een webdesign in Amsterdam moet wat ons betreft een frisse stijl hebben, net als een logische navigatie. Dat zijn belangrijke uitgangspunten, die bijdragen aan de online ervaring van jouw bezoeker en bredere doelgroep.

  • Frisse stijl
    De frisse stijl trekt de aandacht, overtuigt binnen een fractie van een seconde en voorkomt dat de bezoeker overweldigd raakt. Online is er doorgaans sprake van een groot aantal prikkels, dus het is belangrijk om daarin focus aan te brengen. Wat krijgt de aandacht en hoe kun je die verdelen over de pagina? Dat is waar we rekening mee houden bij de keuze voor een frisse stijl.
  • Logische navigatie 
    Minstens zo belangrijk is dat de navigatie logisch is. Alleen op die manier kunnen bezoekers hun weg vinden. Dat draagt bij aan de online ervaring, omdat het de frustratie voorkomt van iets niet kunnen vinden. Zo zorgen we er met de navigatie op de website voor dat bezoekers zich bewegen richting de contactaanvraag of een online aankoop.

Webdesign in Amsterdam

Herken jij je in de bovenstaande filosofie over een webdesign in Amsterdam? We gaan er graag voor je mee aan de slag, uiteraard op basis van jouw specifieke wensen. Zo zorgen we voor een website of een webshop die meteen aanspreekt. En die alles bevat wat je wilt, zonder dat de we de focus verliezen om de aandacht heel specifiek te richten. 

Zoek je naar webdesign in Amsterdam of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 020 24 45 264, stuur ons een e-mail naar hello@mediabirds.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.