Let's talk!
Scroll
Slide

Webdesign Bureau in Veenendaal

Website laten maken

background raster

Mediabirds is een professioneel en ervaren web design bureau in Veenendaal. We hebben een unieke aanpak van webontwerp en –ontwikkeling, en we doen de dingen anders dan andere ‘normale’ webbureaus.

Wij geloven dat je website een verlengstuk van je merk moet zijn, en we werken nauw met onze klanten samen om ervoor te zorgen dat hun websites echt weerspiegelen wie ze zijn en wat ze doen. We gebruiken geen sjablonen of kant-en-klare ontwerpen – elke website die we maken is 100% maatwerk.

We vinden ook dat je website gemakkelijk te gebruiken en te updaten moet zijn, dus bouwen we al onze sites met WordPress, ’s werelds populairste content management systeem. WordPress is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor wiezonder technische vaardigheden, en het is heel gemakkelijk om nieuwe inhoud toe te voegen of wijzigingen in je bestaande site aan te brengen.

Een ervaren WordPress bureau in Veenendaal

Mediabirds werkt al vele jaren met WordPress, en we hebben een schat aan ervaring in het maken van aangepaste WordPress websites. We werken met alle soorten bedrijven, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, en we kunnen je helpen met alles van een eenvoudige website tot een complexe webapplicatie.

Als je een ervaren WordPress bureau in Veenendaal zoekt, kijk dan niet verder dan Mediabirds. We praten graag met je over je project en kijken hoe we je kunnen helpen.

Waarom WordPress het allerbeste CMS is dat er is

Zoals we al eerder zeiden, bouwen we al onze websites met WordPress. Maar waarom? Nou, heel eenvoudig, WordPress is het beste inhoudsbeheersysteem (CMS) dat er is. Hier is waarom:

  • Het wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. WordPress drijft meer dan 30% van alle websites op het internet aan, wat betekent dat miljoenen mensen het elke dag gebruiken. Deze populariteit heeft WordPress tot een van de best ondersteunde CMS’en gemaakt die er zijn, met een enorme gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die er steeds aan werken om het te verbeteren;
  • Het is gemakkelijk te gebruiken. Een van de belangrijkste redenen waarom WordPress zo populair is, is dat het heel gemakkelijk te gebruiken is. Zelfs als je nog nooit een CMS gebruikt hebt, moet jein staat zijn om met gemak uit te vinden hoe je WordPress gebruikt. En als je toch tegen problemen aanloopt, zijn er miljoenen mensen die je kunnen helpen;
  • Het is flexibel. WordPress is een zeer veelzijdig platform. Het kan voor alles gebruikt worden, van eenvoudige websites tot complexe webapplicaties. Het maakt niet uit wat je wilt bouwen, de kans is groot dat er een WordPress plugin of thema is dat je daarbij helpt;
  • Het is gratis en open source, wat betekent dat het vrij is om te gebruiken en te wijzigen. En omdat het open source is, is er een enorme gemeenschap van ontwikkelaars die voortdurend werkt aan nieuwe mogelijkheden en verbeteringen.

Zoals je ziet zijn er veel redenen waarom WordPress het beste CMS is dat er is.

Webdesign bureau in Veenendaal

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in Veenendaal dat je kan helpen een website te maken? Zoek dan niet verder dan Mediabirds. Wij zijn een professioneel en ervaren webdesign bureau dat je kan helpen met alles van het maken van een eenvoudige website tot het bouwen van een complexe webapplicatie.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over wat we voor je kunnen doen.