Let's talk!
Scroll
Slide

Uitzendbureau website laten maken

Specialist in website voor uitzendbureaus

background raster

Een uitzendbureau website laten maken? 

Wij helpen uitzendbureaus wereldwijd door mooie en functionele websites te maken. Maar hoe vertalen wij de kernwaarden en strategie van de organisatie door naar de website? Bij veel websites wordt alleen maar gefocust op conversies, terwijl de uniciteit en vormentaal ontbreken. De website zou zo door de concurrent overgenomen kunnen worden als het logo omgewisseld wordt. Bij Mediabirds kan je het ontwikkelen van je uitzendbureau website uitbesteden. We bouwen je website volledig op maat. Zo zorgen we dat je website gebruiksvriendelijk is en scoort in de zoekmachine. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt en kunnen we het DNA van je organisatie perfect online vertalen.

Een op maat gemaakte website geoptimaliseerd voor uitzendbureaus 

Wanneer je als uitzendbureau een website laat bouwen, dan wil je dat hier een uitgebreide vacaturefiltering in zit. Vanzelfsprekend wil je dat je landingspagina’s eenvoudig kan toevoegen vanuit de backend waar je bezoekers als het ware op laat ‘landen’. Onze experts begrijpen als geen ander hoe een uitzendbureau online kan uitblinken. Wil je een stapje verder en dat je sollicitanten een eigen inlogomgeving krijgen? Geen enkel probleem! Door de maatwerk oplossingen is werkelijk alles mogelijk en is de stabiliteit ongeëvenaard.

Een webdesign dat aansluit bij je organisatie 

Hoe zorgen we ervoor dat jouw uitzendbureau online uitblinkt? Dat begint bij een pakkend webdesign. Tijdens het ontwikkelen van de branding achterhalen we onder andere wat de merkidentiteit is, om vervolgens de organisatie te karakteriseren. Door deze manier van werken implementeren we een bepaalde consistentie welke bepalend is voor keuzes in het webdesign. Kiezen we bijvoorbeeld voor ronde vormingen of juist strakke lijnen? Wil je dynamiek uitstralen? Of juist duidelijkheid? Onze designers gaan aan de slag om jouw online uitstraling functioneel en pakkend te maken. Alles met het doel om vacatures te vervullen. Bij Mediabirds maken we graag websites voor uitzendbureaus. We hebben kantoren in Amsterdam en Ede, maar hebben landelijke dekking als webbureau. Benieuwd wat we voor jouw uitzendbureau kunnen betekenen? 

Mediabirds conversation web development