Let's talk!
Scroll
Slide

Portalen

Met optimale gebruikerservaring, beveiliging en performance

background raster

Regelmatig ontwikkelen we voor klanten een webportaal. Samenvattend is dit een webapplicatie die interactie tussen een organisatie en een (externe) stakeholder mogelijk maakt. Zo kunnen dit bijvoorbeeld klanten, leveranciers en werknemers zijn. Inmiddels zijn er door de jaren heen veel webportalen ingeburgerd in ons internetgebruik. Webportalen zijn er inmiddels in allerlei soorten en maten. Van een intranet voor scholen tot aan een zoekportaal van de overheid. Denk bijvoorbeeld aan MijnOverheid of MijnANWB.

Voordelen webportaal

Er zijn veel verschillende soorten webportalen. Een portaal wordt altijd specifiek voor een organisatie op maat gebouwd. Dit is vaak hét centrale punt voor alle beschikbare informatie binnen de organisatie. In dit portaal kan dan gecommuniceerd worden met elkaar en alles staat veilig achter slot en grendel. Ook kunnen er functionele dashboards worden ontwikkeld, waarmee gericht en efficiënt sturing aan de organisatie gegeven kan worden. Verder heeft een webportaal het grote voordeel dat gebruikers een verhoogde service-ervaring hebben en een verbetering van zelfredzaamheid van gebruikers.

Manieren van ontwikkelen

Afhankelijk van de wensen en functionaliteiten van het portaal maken we een afweging voor welke technologieën we kiezen voor het ontwikkelen. Zo kunnen we bijvoorbeeld kiezen voor een oplossing in Python, React.js of .NET. Door onze unieke aanpak en specialisatie in UX design ben je verzekerd van een optimale gebruikerservaring. Bovendien zal de performance en beveiliging van het webportaal van het allerhoogste niveau zijn.

Kom jij ons team versterken?

Join the crew!

Wil jij werken aan unieke projecten voor grote (internationale) organisaties? En wil jij je verder ontwikkelen in jouw vakgebied? We zijn dan wellicht dringend op zoek naar jou! Neem een kijkje tussen de vacatures. Twijfel niet om contact op te nemen als jouw droomvacature er niet tussen staat.

Werken bij
Job webdesigner