Onze aanpak

Samen werken we graag aan iets moois. Dit doen we vanuit het perspectief dat het mooi (User Interface) en gebruiksvriendelijk (User Experience) moet zijn. We werken dagelijks met strategen, designers en developers om organisaties online zichtbaar te maken.

Diensten Contact
Our approach intro

De Kick-off

Wanneer je geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking en bijvoorbeeld een website wil laten ontwerpen, bouwen of optimaliseren, dan nodigen we je graag uit op ons kantoor in Amsterdam om eens vrijblijvend kennis te maken.

We kijken of het klikt en of wij de geschikte partij zijn voor jouw wensen. Tijdens dit gesprek kijken we onder andere hoe we jouw doelgroep het beste kunnen raken en hoe we jouw visie kunnen vertalen naar de website. Klikt het? Dan doen we je na afloop van het gesprek een passend voorstel op basis van het design en de functionaliteiten van de website.

1.

Branding

Nadat je akkoord hebt gegeven op ons voorstel, gaan we voor je aan de slag. Onze UX-specialisten beginnen met de definiëring van het project. Hierin doen we onderzoek en maken we verschillende analyses. We bepalen de merkidentiteit en karakteriseren je merk. Vervolgens passen we een dosis psychologie toe om bepaalde keuzes te maken voor bijvoorbeeld kleurgebruik, vormentaal en typografieën.

2.

Wireframing en webdesign

Vervolgens gaan onze UX-designers een begin maken met het wireframen: voorzichtig digitaal lijnschetsen. Zij kijken hoe de website er op functioneel niveau uit zal zien. Na verschillende sessies waarin we jouw feedback verwerken, is het wireframen geperfectioneerd en hebben we een User Experience Design. Onze UI-designers gaan vervolgens aan de slag om de User Interface te ontwerpen en perfectioneren.

3.

Ontwikkeling

In de ontwikkelingsfase komt de website tot leven. Afhankelijk van hoe groot het project is, spreken we ritmes af om je op de hoogte te houden. Deze Agile-werkwijze zorgt naast betrokkenheid ook voor geen verassingen aan het einde van de rit. De eerste versie van de website wordt op een testomgeving geïnstalleerd. In deze omgeving kunnen wij testen en controles uitvoeren, zodat jij verzekerd bent van een goed werkende website.

4.

Oplevering

Als onze developers klaar zijn met de ontwikkelingsfase nodigen we je uit bij ons op kantoor in Amsterdam. We presenteren je de website en vertellen precies wat we gedaan hebben en waarom. Is het niet in een keer raak? Dan heb je bij ons altijd een feedbackronde. Vind je bijvoorbeeld de header iets te hoog of een bepaalde widget net niet mooi uitgelijnd, dan passen we dit graag voor je aan.

5.

Optimaliseren

In de volgende fase gaan we verder met je in gesprek en kijken we waar jouw website verbeterd kan worden. In de doorontwikkeling optimaliseren we je webpagina’s of voegen we extra features toe. We gaan bijvoorbeeld aan de slag om jouw website hoger in de zoekmachine te laten ranken.

6.

Samen dit traject doorlopen?

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw organisatie online te laten groeien? We nodigen je graag uit bij ons op kantoor in Amsterdam. Bekijk wat van onze cases. Dan heb je een beeld wat voor creaties wij ontwikkelen.

Bekijk onze diensten Contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?