Let's talk!
Scroll
Slide

Logo en huisstijl laten maken in Amsterdam

Branding bureau in Amsterdam

background raster

Je wilt een logo en huisstijl laten maken in Amsterdam: hoe helpt dit je opvallen tussen wat er al beschikbaar is? Het is de kunst om op te vallen, binnen de merkwaarden die je wilt uitstralen. Dus weet je precies waar jouw bedrijf voor staat en waar je sterk in bent? Of is dat juist iets dat je samen met ons wilt uitzoeken? Je kunt jouw huisstijl en logo laten maken in Amsterdam. Wij ontwerpen waar jij naar zoekt. Dat doen we in een frisse en vernieuwende stijl. En bovendien razendsnel, zodat je er binnenkort al mee naar buiten kunt treden.

Fris en vernieuwend

Natuurlijk kun je ook zelf eenvoudig een logo laten maken. Maar, trek je daarmee de aandacht? Wij leren je kennen, zorgen dat we begrijpen waar jouw bedrijf voor staat en ontwerpen daarvoor een frisse en vernieuwende stijl.

Dus moet het over een heel andere boeg? Of wil je belangrijke kernwaarden behouden, maar wordt het wel tijd voor een frisse en hippe look? Wij begrijpen waar jij naartoe wilt. En ontwerpen de huisstijl en het logo die daarbij passen.

Succesvol en snel beschikbaar

Ben je benieuwd voor wie we al huisstijlen en logo’s ontwierpen? Bekijk onze cases. Het is een selectie van de klanten voor wie we werken.

Doe inspiratie op met hun huisstijl of het logo dat ze gebruiken. Het creëert herkenbaarheid, straalt de merkwaarden uit én valt op binnen het overzicht van andere merken en aanbieders. Dat zijn wat ons betreft de belangrijkste waarden van een logo, huisstijl en verdere visuele stijl. Daarom is het precies dat wat we voor je realiseren bij ons in Amsterdam.

Logo en huisstijl laten maken

Dus wil je een logo en huisstijl laten maken in Amsterdam? Met onze aanpak weet je zeker dat we stapsgewijs en succesvol voor je aan de slag gaan:

 1. Kick-off
  Wie ben jij, waar staat jouw bedrijf voor en wat is het verhaal dat je klanten en de doelgroep wilt vertellen? Het is die belangrijke informatie die we absorberen. Met dat uitgangspunt bepalen we de precieze aanpak en vertellen we je graag meer over wat we voor je kunnen betekenen.
 2. Ontwerp van het logo en de huisstijl
  We ontwerpen het logo en de huisstijl voor jouw bedrijf. Dat doen we vanuit een eerste paar schetsen en op basis van theoretische modellen. Uiteraard leggen we deze aan je voor. Zo weet je precies welke kant het op gaat, en kunnen we meteen bijsturen als dat nodig is. We werken aan een frisse en opvallende stijl, waarmee jij precies uitstraalt wat je wilt overbrengen.
 3. Oplevering
  We leveren het logo en de huisstijl aan je op. Dat doen we in de professionele formaten voor drukwerk en online gebruik. Daarnaast ontvang je handige documenten die je bijvoorbeeld op social media, op de website en op andere plekken kunt gebruiken.
 4. Doorvertaling
  Wil je het logo en de huisstijl ook in de website laten verwerken? We maken de doorvertaling. Tip: heb je al een logo of huisstijl? We kunnen die voor je opfrissen, net als op de website.

Wil je logo en huisstijl laten maken in Amsterdam of heb je nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 020 24 45 264, stuur ons een e-mail naar hello@mediabirds.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met je op.