Project

Het Capital 8 gebouw, forward together

Client

Saentys

Dit Parijse zakencentrum vindt zichzelf opnieuw uit om meer synergie en harmonie tussen de ruimtes te creëren en om beter aan te sluiten bij de omgeving.

Dit alles in naam van een exclusieve ervaring – voor jou!


De opdracht

Het Capital 8 gebouw is compleet gerenoveerd. Naast de renovatie heeft er ook een complete rebranding plaatsgevonden voor het gebouw, met als speerpunt de nieuwe website. Capital 8 staat voor een exclusieve ervaring. Het hoofddoel was om deze ervaring over te brengen op de nieuwe maatwerk-website, om zo nieuwe huurders aan te trekken.

De realisatie

Er is gekozen voor een compleet nieuwe realisatie van de website. Aangezien de branding relatief abstract en exclusief is, moet de ervaring van de website versterkt worden door middel van animaties en transities. Beelden en renders van het iconische gebouw zijn in combinatie met parallax effecten en grote typografieën neergezet, wat zorgt voor het “wow” effect dat deze website nodig heeft.

Website implementatie

Een strak en exclusief ontwerp

Duidelijke feiten en cijfers

Grote interactieve typografieën die niemand kan missen

Slimme implementaties om conversies te genereren

Parallax effecten die bijdragen aan de exclusieve uitstraling

Live scherm berekeningen voor optimale ervaring op alle devices

Directe integratie met alle podcasts van Capital 8

Door middel van flexibele content layouts en een uitgebreid CMS kan het marketing team van Capital 8 zelf de volledige website beheren.

76 Southbank Next project

76 Southbank