Webdevelopment

Presteert jouw website zoals je wil dat die presteert? Bij Mediabirds vinden we het geweldig om onze creativiteit in te zetten om strategie, design en development te combineren. Alle websites die we ontwikkelen functioneren goed en hebben een ontwerp waarover is nagedacht.

Onze aanpak Contact
Programmeren website

Een uniek op maat gemaakt webdesign

Hoe komen wij tot een uniek webdesign? We beginnen met het ontwerpen van een User Experience design, wat opgevolgd wordt door een User Interface design. Vervolgens gaan onze developers aan de slag met het ontwikkelen van de website. Tijdens de ontwikkelingsfase kan je de voortgang van de website altijd zien. Bovendien houden we je wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard zorgen we voor een responsive website, zodat jouw website er op alle apparaten goed uitziet. Na de oplevering gaan we samen kijken naar de mogelijkheden voor optimalisatie.

WordPress development op maat

Veel mensen associëren WordPress websites vaak met templates, maar die gebruiken we nooit. Dit zorgt voor oneindig veel mogelijkheden, unieke functionaliteiten en unieke designs. We kunnen wel zeggen dat we bij Mediabirds WordPress uit onze broekzak kennen. We bouwen jouw website geheel op maat in dit Content Management Systeem (CMS), omdat dit voor iedereen eenvoudig te gebruiken is. Doordat WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld is, zijn de stabiliteit en beveiliging ongeëvenaard.

Developers achter hun laptop illustratie

Webshop laten bouwen

Wij vinden dat als je een webshop wilt laten bouwen, je dit maar beter gelijk goed kan doen. Ook voor een webshop is onze aanpak hetzelfde als bij de realisatie van een ‘standaard’ op maat gemaakte website. Voor een webshop is het van belang dat de website technisch goed gebouwd wordt en de zoekmachine jouw website kan vinden. Niets is zo vervelend dat jouw website niet gevonden wordt in de zoekmachine.

Webshop laten bouwen illustratie

Aan je website bouwen met Mediabirds?